Ulice 10.2.2015 - 2757. díl

Namíchnutá Vilma Nyklová si ráno zajde pro Lumíra k němu domů. Ani se nebude zdržovat zvoněním, hned si odemkne vlastními klíči. Jen co vejde do bytu, bude jí jasné, proč Lumír nepřišel do práce. Typický pach alkoholových výparů bude hovořit za vše. Už to bude stačit, aby se Nyklová na nezdárného syna naštvala.

Když ji navíc vyděsí rozespalý Hložánek, kterého omylem zasedne, Lumír to u ní bude mít spočítaný. Nemilosrdně ho požene do práce, přestože by mu prospěl ještě menší šlofík. Stejně jako Tonda bude mít kocovinu jak hrom. Matce však bude vzápětí tvrdit, že je v naprostém pořádku a klidně může začít rozvážet. Nyklová se tentokrát projeví jako přísná šéfka. Lumíra srovná do latě tak, že bude jen koukat… Jak Nyklová Lumíra vytrestá? Proč si bude dělat starost o Světlanu? A jakou zprávou Světlana Lumíra pořádně zaskočí?

Nemocný Peter
Boženka se zastaví za Miriam, aby ji i Petera pozvala na zítřejší společenskou oslavu svého a Mojmírova svátku. Hodně ji překvapí, když se od Miriam dozví, že se s Peterem od pátku neviděla. Okamžitě začne vyzvídat, jestli Miriam neuvažuje o společném bydlení a jestli se jí nestýská, když s Peterem není. Miriam přizná, že jí to takhle vlastně vyhovuje. Ona byla o víkendu u mladých, Peter na letišti. Aspoň se teď mohou na sebe těšit. Peter později vyzvedne Miriam ve škole. Budou mít v plánu návštěvu kina, ale Mojmír Kalina doporučí Peterovi něco úplně jiného… Co je s Peterem? Proč si o něj bude dělat starost Alice i Miriam? Jak Miriam Petera ještě nezná? A na čem se Miriam s Alicí domluví?

Seznámení s Karlem Chmelarčíkem
Adriana se vypraví do taneční školy, aby si oťukla mámina bývalého učitele tance a zřejmě i její lásku Karla Chmelarčíka. Hned při seznámení se stane něco, co ji utvrdí v tom, že je na správné stopě. Poučena z prvního setkání s Drbohlavem však Chmelarčíkovi neprozradí, proč ho vyhledala. Naopak se bude chtít přihlásit k němu do kurzu. Chmelarčík jí dá hned příležitost, aby mu předvedla, co všechno umí… Jak Adriana u Karla Chmelarčíka uspěje? S čím se svěří dědovi? A co plánuje dál?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz