Ulice 11.2.2015 - 2758. díl

Peterovi se do rána ještě více přitíží. Bude mu tak zle, že Miriam bude volat pohotovost. Operátorka jí však doporučí, aby si pacient sám zašel na pohotovost do nemocnice. Miriam to rozhořčí, ale nic nezmůže.

e škole si Miriam postěžuje Božence a Kalinovi, jak náročné je udržet nemocného Petera v posteli. Zároveň zavzpomíná, jak se před lety natrápila s nemocným Jardou. Oba tím pobaví, jí samotné ale do smíchu moc nebude. Boženka ji navíc začne přesvědčovat, aby odpoledne alespoň na chvíli nechala maroda svému osudu a zastavila se u nich na oslavu. Miriam jim slíbí, že se zkusí domluvit s Alicí... Co je s Peterem? O jaká překvapení se mu dnes Alice postará? O čem s ním odmítne mluvit? A co Peter hodně podcení?

Lumírovy tajnosti
Jen co Lumír ráno otevře oči, hned si začne povídat se svým potomkem ve Světlanině břiše. Spolu se Světlanou se na miminko už teď moc těší. Lumír přizná, že by bral dvojčata, kluka a holku. Pak už bude muset vstávat do práce, i když se mu od Světlany nebude ani trochu chtít. Ta ho požádá, aby si novinku, že čekají dítě, zatím nechal pro sebe. Stále je tu totiž riziko, že by se během prvního trimestru mohlo něco stát. Lumír nic takového nebude chtít slyšet, ale mlčenlivost jí slíbí. Jeho matka na něm však hned pozná, že se něco naděje... Prozradí jí Lumír velkou novinku? Jak to Světlana plánuje dál? Čím Lumíra hodně zaskočí?

Setkání s Drbohlavem
Adriana zajde po ránu za dědou a Amálkou na strategickou poradu. Prozradí jim, že se s ní chce zničehonic sejít Drbohlav. Vlastimil Pešek jí přizná, že Drbohlavovi včera volal, proto zřejmě ten jeho náhlý zájem o setkání s Adrianou. Na schůzku bude chtít jít spolu s vnučkou, aby si Drbohlava podal. Adriana s Amálií mu to ale rozmluví. Co když má Drbohlav pro Adrianu nějakou důležitou informaci? Adriana na setkání s Drbohlavem však úplně sama nebude. Přemluví Amálii, aby jí nenápadně kryla záda. Chvíli na to Adrianě zavolá Karel Chmelarčík. Pozve ji na dnešní lekci tance pro začátečníky, kterou sám povede... Proč bude Adrianu varovat před Karlem jedna z tanečnic? Čím Karel Adrianu překvapí? Jaké informace se Adriana dozví od Drbohlava? Proč se s ní sejde? A co bude na Drbohlavovi podezřelé Amálii?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz