Ulice 19.2.2015 - 2764. díl

Adriana bude mít další lekci tance u Karla. Ten si pro ni na dnešek připraví malé překvapení. Po hodině jí ukáže fotku té, kterou mu tolik připomíná. Adriana bude mít co dělat, aby na sobě nedala nic znát. Na fotografii staré nejméně dvacet let bude její máma Klára.

Adriana začne hned nenápadně vyzvídat, jak je možné, že mu právě tato tanečnice utkvěla takhle v paměti. To, co se od něj dozví, ji jen utvrdí v tom, že mezi její mámou a Karlem něco bylo. Adriana dnes bude mít vlastně dvojnásobné štěstí. Podaří se jí o trochu víc proniknout i do Karlova soukromí… Co všechno se Adriana o Karlovi dozví? Čeho se bude obávat? A před čím ji bude varovat Eddie?

Vyhazov pro Růžu
Jen co Růža přijde do práce, Nyklová se začne zajímat o její zdraví. Růža jí ale vytře zrak ujištěním, že se cítí výborně. Nyklové se to nebude poslouchat moc dobře, přestože bude ráda, že se Růže konečně ulevilo. Ta jí svým uzdravením totiž vezme vítr z plachet. Navíc se ještě nechá slyšet, že práce v pekařství je pro ni vším, protože nic jiného nemá. Syn s rodinou jsou v Austrálii a nebýt práce, byla by jako kůl v plotě. Nyklová nebude mít to srdce říct jí o změnách, které v pekařství chystá. Vzápětí ale nebude mít na vybranou. Růža se totiž v provozu dozví, že Veronika už brzy nastoupí na plný úvazek. A hned se zajde šéfky zeptat, jak to tedy plánuje dál… Co se Růža od Nyklové dozví? Bude kvůli Veronice bez práce? Čím Růža překvapí Anču se Zuzanou? Proč budou večer bez nálady Bedřich s Frantou? A co Ema přizná Filipovi?

Rande Terezy a Romana
Ota si posteskne, jak na něj Tereza v poslední době kašle. Navrhne jí, že za ní dnes zajde do Coolny, aby si spolu dali pivko. Tereza mu to začne tak vehementně rozmlouvat, až to Otu zarazí. Tereza mu proto vysvětlí, že dnes v Coolně skoro nebude. Na chvíli tam zaskočí za Moniku a pak půjde domů psát diplomku. Zatímco Otu Tereza zklame, Davida naopak potěší dokončenými úpravami jeho textu pro učitelské noviny. Později Tereze zpříjemní den Roman, který si opět zajde na kávu do Coolny. A nezůstane jen u toho. Terezu pozve na malý výlet na statek, na jehož rekonstrukci právě pracuje… Jaká překážka těm dvěma vstoupí do cesty tentokrát? A čím Tereza překvapí Romana i jeho klienty?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz