Ulice 20.2.2015 - 2765. díl

Růža sice dorazí do práce, ale rozhodně nebude ve své kůži. Jakmile si Nyklová přijde říct do provozu o další šátečky, hned bude demonstrovat, že jí nic není a všechnu práci hravě zvládne. I tahání přepravek.

Nyklové dojde, že je zle. Před Ančou se bude hájit, že pro Růženku chce jen to nejlepší. Z práce ji přece nikdo nevyhazuje! V pekařství zůstane i nadále jako brigádnice, aby se mohla aspoň trochu šetřit. Anča poznamená, že Růža to tak ale nevnímá. Navíc místem brigádnice si dost pohorší i finančně. Také na to však Nyklová bude mít odpověď. Každý jiný šéf by podle ní Růžu poslal už dávno do důchodu. Anču požádá, aby s Růžou promluvila a vše jí vysvětlila. Anča se na to příliš tvářit nebude, ale slíbí, že se o to pokusí... S kým vším si Růža dnes vyřídí účty? Čím Veronika pořádně zaskočí Nyklovou? Čím Filip překvapí Emu? A jakou novinku se dozvědí Franta s Bedřichem?

Pohroma u Eddieho
Adrianu probudí v noci telefonát, který ji hodně rychle probere do naprosté bdělosti. Zavolá jí Eddie, že je v nemocnici. Vyděšenou Adrianu dorazí zprávou, že vyhořel. Adriana okamžitě zburcuje Oldu, aby ji za Eddiem do nemocnice odvezl. Také ten se rychle probere, jakmile zjistí, oč se jedná. Oba budou během několika minut připraveni vyrazit za Eddiem. Toho si v nemocnici naštěstí moc dlouho nenechají. Už během dopoledne ho pustí domů. Adriana si ho vezme k sobě, protože Eddie vlastně ani nebude mít kam jít. Olda mu půjčí něco na sebe, Adriana o něj bude starostlivě pečovat... Jak Eddie požár odnese? Jak zlé to s ním je? Jaké následky tohle bude mít?

Provalené tajemství
Peter bude štěstím bez sebe, že je konečně zdravý a nemusí už ležet v posteli. Pro něj i pro Miriam to bude velká úleva. Miriam přizná Božence, jak náročné pro ni byla péče o tohoto maroda. Tím se dostanou i na Alici. Miriam ocení, jak citlivě se o Petera starala. S Boženkou se shodnou, že jí křivdily. O Alici se bude zajímat také Jirka Herman, ovšem z úplně jiného důvodu... Jak to teď mezi Alicí a Peterem je? A co všechno se na Kadlece provalí před Miriam?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz