Ulice 23.2.2015 - 2766. díl

Adriana ráno připraví Eddiemu slavnostní narozeninovou snídani. Ten ale bude stále jako hromádka neštěstí a její snahu ani pořádně neocení. Adriana by ho ráda nějak povzbudila, a tak mu navrhne, že spolu odpoledne jeho narozeniny pořádně oslaví. Eddie však na něco takového nebude mít náladu.

Eddie si bude pořád dokola vyčítat požár, který má na svědomí. Se spolubydlícími při něm mohli přijít o život. A přestože jsou všichni v pořádku, škody jsou nedozírné. Eddieho dnes čeká kolečko po úřadech, takže se dozví víc. K tomu ještě shánění místa, aby mohl co nejdříve začít splácet spolubydlícím zničené věci. Na tyhle chmury bude Adriana prostě krátká. Matějovi později přizná, že si s Eddiem už neví rady. Takhle zničeného ho ještě nezažila. Matěj by jí rád nějak pomohl, protože mu na Eddiem záleží stejně jako jí. A tak vymyslí plán, jak ho aspoň trochu rozveselit... Co Matěje napadne? Jak jeho akce dopadne? Co všechno pro Eddieho udělá? A co se dnes Adriana dozví od máminy bývalé kamarádky Venduly Zpěváčkové, rozené Nechanické?

Setkání Petera s Alicí
Peter ráno zavolá Miriam ve chvíli, kdy si bude připravovat věci do školy. Podle jejího tónu hned pozná, že je na něj stále naštvaná. Miriam se vymluví, že spěchá do školy, a dohodne se s ním, že si zavolají kolem poledne. Vzápětí však Peter zazvoní u jejích dveří, aby ji do školy doprovodil. Teď už Miriam bude muset s pravdou ven. Přizná, že jí vadí, jak jí lhal. Tvrdil jí, že celý den ležel v posteli, a přitom coural venku s Hermanem. Peter uzná svoji chybu a znovu se jí omluví. Tím to bude považovat za vyřízené. Miriam ho ještě požádá, aby vrátil Alici formu na pečení. Kvůli vypravování se do školy nepostřehne, jak citlivé téma to pro Petera je... Proč udělá Peter na Matouše i Alici malou boudu? Jak jeho dnešní setkání s Alicí dopadne? Vyjasní si konečně, jak to mezi nimi je? A jak Alice bere Matouše, který je do ní zamilovaný až po uši?

Růža vs. Nyklová
Anča hodně znervózní, když Růža nedorazí na svou směnu do práce a ani jí nebude brát telefon. Veronika poznamená, že ani ona se jí nemohla celý víkend dovolat. O Růžu bude mít starost i Nyklová, která ji bude vyhlížet stejně netrpělivě jako Anča. Ta se s ní nakonec domluví, že za Růžou raději hned zajede, aby zase neudělala nějakou hloupost. Nechápající Veronice vysvětlí, že před pár lety měla Růža krizi a vzala si moc prášků... Co se děje s Růžou? Proč nedorazí do práce? A jak se k tomu všemu postaví Nyklová? A co dnes udělá pro Filipa Ema?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz