Ulice 24.2.2015 - 2767. díl

Peter se ráno přizná Miriam, že by byl nejradši, kdyby do lázní jela s ním. Tu jeho zamilovanost potěší, ale zkalme ho. Do lázní s ním odjet nemůže a navíc bude mít nejvyšší čas vyrazit do školy. Tam se svěří Božence, že je vlastně docela ráda, že bude mít pár dní čas jen pro sebe. Hned si spolu domluví, že si dnes vyrazí ve dvou někam na skleničku.

Miriam bude plná plánů a elánu. Peter se ještě před cestou do lázní sejde s Jirkou Hermanem. Ten pro něj bude být potěšující zprávu. Až se vrátí, rád by s ním zkonzultoval nové případy. Přizná, že mu po jeho odchodu do penze chybí v práci parťák, s nímž by mohl případy probírat… Co Jirka Herman poradí Peterovi ohledně Alice? Co si o ní myslí? Čím dnes Alice zasáhne Miriam? Jakého brouka jí nasadí do hlavy?

Trable s Růžou
Anča oznámí u snídaně rodině, že se dnes odpoledne sejde s Růžou, a tak večeře bude na nich. Ema se hned nabídne, že udělá bramboráky. A okamžitě na ně pozve i Růžu. Anča za to bude ráda, zato Bedřich s Frantou si trochu zažertují, že se k nim Růža za chvíli i nastěhuje. Franta si pak rýpne i do Emy kvůli knížce pro Filipa. Ten bude rád, když mu Ema Frantovu knížku donese. Konečně bude vědět, o čem se spolužáci tak zasvěceně baví… Co Filip nabídne Emě na revanš? Proč bude chtít Veronika praštit s prací u Nyklové? Usmíří se Nyklová s Růžou? A čím Růžu nechtěně raní Bedřich?

Terezina proměna
Terezino chování začne být podezřelé jejím blízkým. Ota a David okomentují její závislost na mobilu, bez něhož nedá v poslední době ani ránu. A téměř stále si s někým i dopisuje. Navíc je v poslední době taky docela zanedbává. Tereza se vymluví, že toho má teď hodně s diplomkou. Oba to vezmou, ale Tereza se z toho tak snadno nevykroutí. Hoši jí oznámí, že se za ní zastaví v Coolně, aby společně oslavili Davidův článek v učitelských novinách… Jaký trapas se Tereze stane? Proč si o ni bude Matěj dělat starost? A co si na Terezu vymyslí Ota s Davidem?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz