Ulice 2.3.2015 - 2771. díl

Máru a Moniku vytáhne ráno z postele Márova máma, která přijde za synem po osmé, jak se domluvili. Bude to mít ale jeden malý háček. Když Mára řekne po osmé, rozhodně to pro něj neznamená v osm nula jedna. Jeho máma proto bude upřímně překvapená, že syna vzbudila a že Monika už dávno nechystá snídani.

Moniku příchod Márovy mámy rychle probere. Zatímco Mára se bude zušlechťovat v koupelně, Monika si bude hledět potenciální tchyně v kuchyni. Při přípravě snídaně narazí na rozmražené maso, které včera nestihla zpracovat. A bohužel se k tomu nedostane ani dnes. Ovšem právě tohle by před Márovou mámou vůbec neměla říkat... Čím Moniku zaskočí Márova máma? Jak dopadne seznámení paní Marečkové s Jitkou? A proč Mára odjede s mámou zcela neplánovaně domů do Kostelce?

Nyklová na stopě Světlanina tajemství
Těhotná Světlana začíná trpět ranními nevolnostmi. Sečtělý Lumír jí okamžitě vysvětlí, co je způsobuje. Navrch přidá ještě humornou historku o nevolnostech své sestřenice. Zatímco Lumír se bude skvěle bavit, Světlanin žaludek na to zareaguje po svém. Lumír si raději vezme snídani do práce, aby měla Světlana klid. Tam ho ale u rohlíku s paštikou nachytá matka, které to bude okamžitě podezřelé. Lumír z toho vybruslí výmluvou na hodně práce a Světlaniny žaludeční potíže. Tím ovšem nasadí matce dalšího brouka do hlavy... Kdo všechno už ví o Světlanině tajemství? Odhalí ho i starostlivá Nyklová? A jak je to s penězi, které Světlaně dluží Pavel Miller?

Tereziny lži a výmluvy
Tereza s Davidem budou pomáhat Otovi s úklidem jeho kabinetu. Ten bude postupně tahat ze všech možných skrýší prázdné lahve od piva, jež se mu neuvěřitelně rozmnožily. David zajásá, když dostane zprávu, že mají volnou chatu na horách. Ihned pozve své parťáky na lyže a zdravý vzduch. Přestože to bude znít lákavě, Tereza se vymluví na diplomku. Ovšem pravý důvod bude někde jinde. Ten později uhodne Gábina, která už má Terezu přečtenou... Stane se z Terezy holka na telefon? S čím se svěří Gábině? A čím bude podezřelá Matějovi?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz