Ulice 5.3.2015 - 2774. díl

Markéta brzy ráno probudí Simonu, protože narazí na neřešitelný problém. Nebude moci najít žehličku. Tam, kde celou dobu bývala, budou Rudolfovy věci. Jenže rozespalá Simona si nebude moci vzpomenout, kam žehličku uložila. Napadne ji koupelna, ovšem vzápětí tuto variantu zavrhne.

Simona nakonec vstane taky, aby Markétě pomohla s hledáním. A když už bude na nohou, připraví pro všechny i snídani. Markéta si dá tentokrát záležet, aby jí to slušelo a zároveň aby vyrazila v dostatečném časovém předstihu. Bude na ní vidět, jak moc o tuhle práci stojí. Simona se chvíli po ní vypraví do práce. Doma zůstane jen Rudolf, jenž se pustí do dalšího vybalování a ukládání svých věcí... Kvůli komu Rudolf uklízení přeruší? Proč bude později potřebovat první pomoc? Co se mu stane? A jak Markétě dopadne přijímací pohovor?

Karlovo pozvání
Karel dá svým tanečníkům do těla. Adriana mu to okamžitě v dobrém vpálí a nenásilně s ním zapřede další hovor. Karel ji pochválí, jaké pokroky za poslední dva týdny udělala. Za odměnu ji pozve do divadla na taneční vystoupení známé skupiny. Zaskočené Adrianě objasní, že s nimi půjdou ještě další tanečníci. Adriana jeho pozvání ráda přijme. A hned se zeptá Ivy, jestli jde také. Ta přizná, že Karel ji zval naposledy před rokem. Pak to vzdal. Adriana se jí mezi řečí zeptá i na Karlovo soukromí. Iva si to vyloží po svém. Adrianu ujistí, že ho může klidně sbalit. Už teď ho má celkem slušně omotaného kolem prstu... Prozradí jí Adriana, jak se věci mají? Co na její sobotní akci s Karlem řekne Eddie? Před čím bude Adrianu varovat? Jaké novinky se Adriana dozví od máminy kamarádky Venduly? A jak Eddiemu dopadne jeho setkání se sestrou? Pomůže mu?

Anča nezi Růžou a Nyklovou
Růža a Nyklová se po dlouhé době opět uvidí. Bude to náhoda, a tak se obě v první chvíli zarazí. Nyklová pak vykouzlí na tváři rozpačitý úsměv a dokonce na Růžu i zamává. Ta ale bude dělat, že ji nevidí, a rychle zapadne do Maxova krámku. Nyklové se to samozřejmě dotkne. Na Růžino chování si postěžuje Anče, která za ní bude mít namířeno... Co Nyklovou bude mrzet nejvíc? Čím Anču namíchne Růža? Co plánuje Franta? Podpoří ho Liškovi? A jaké novinky zavolá Ema ze Šumavy?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz