Ulice 6.3.2015 - 2775. díl

Adriana ráno oznámí Eddiemu, že jde za Karlem, aby mu vrátila lístek do divadla. Eddie z té představy moc nadšený nebude. Adriana ho proto ujistí, že se nechystá za ním domů, nýbrž do taneční školy, kde má kurzy pro pokročilé.

Karla Adrianin příchod překvapí. Zato tanečnice Iva bude mít hned jasno a s významným pohledem vyklidí prostor. Adriana začne tím, že jí Karel nebere telefon. Než mu stačí říct, proč za ním vlastně přišla, Karel si to vyloží po svém a podle toho bude i jednat. Adrianu tím tak zaskočí, že z ní vypadne něco, co si chtěla ještě nějakou dobu nechat pro sebe. Prozradí mu, že by mohl být jejím otcem... Jak Karel zareaguje? Co všechno mu Adriana poví? Opravdu by Karel mohl být jejím tátou? Anebo by jím mohl být Evžen Šmýd?

Emin návrat
Anča ráno požádá Bedřicha, aby odpoledne vyzvedl Emu na nádraží. Bedřich ji ale tentokrát zklame. Bude mít tolik práce, že to vůbec nebude stíhat. A protože i Anču čeká nabitý den, Bedřich navrhne zaúkolovat Frantu. Ten pro jistotu ihned opáčí, že odpoledne nemá čas. Když ale zjistí, jak se věci mají, slíbí Anče, že Emu na nádrží vyzvedne. Zároveň bude hned sondovat, jak se s Bedřichem nakonec rozhodli. Pustí ho do Holandska za Skyler? Anča přizná, že se ještě nedohodli. Současně mu vyjmenuje hlavní důvody, proč je proti. Franta jí ale všechny argumenty pohotově vyvrátí... Proč dnes bude dusno mezi Ančou a Růžou? Proč si bude Anča dělat starost o Emu? A co se Ema snaží před blízkými ututlat?

Miller o sobě dává vědět
Pavel Miller stále dluží Světlaně dvě stě tisíc. Lumír to tak nehodlá nechat. Millerovi opět zavolá, aby mu dluh připomněl. Miller se s ním i tentokrát odmítne bavit. Arogantně mu oznámí, že jeho se to vůbec netýká. Dokonce mu začne i vyhrožovat. Světlaně Lumír raději nic neřekne, aby ji nerozrušil před vyšetřením. To Lumír bude prožívat víc než ona. Světlana později s úsměvem vylíčí Romaně, jak Lumír zapáleně diskutoval s lékařem. Dobrá nálada ji však přejde ve chvíli, kdy jí zavolá Pavel Miller... Co si Světlana od něj vyslechne? Proč o ni bude mít Romana starost? A co zničené Světlaně navrhne Lumír?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz