Ulice 10.3.2015 - 2777. díl

Adriana bude netrpělivě čekat, až se Eddie probudí, aby se s ním mohla podělit o svou radost. Nakonec to nevydrží a jemně ho probudí. Jen co Eddie otevře jedno oko, Adriana spustí. Karel jí sám navrhl, že si nechá udělat test otcovství! Pro rozespalého Eddieho to zas taková bomba nebude, ale Adrianě radost nezkazí. O Karlovi si však i nadále bude myslet své.

Později se Eddie a Adriana potkají na chodbě s Vlastimilem Peškem a jeho Amálií. Pešek Eddiemu hned nabídne půjčku peněz, kdyby neměl na první splátku. Eddiemu to dvakrát příjemné nebude. Slušně odmítne, protože nechce nasekat další dluhy ani spoléhat na to, že ho někdo jiný dostane z průšvihu. Ostatně stále bude mít naději, že sežene nějaké slušné místo. Právě bude mít namířeno na další pracovní pohovor. Adriana půjde na hodinu tance, ale před dědou toto téma rychle opustí. Ten to ani nepostřehne, neboť bude mít plnou hlavu Eddieho. Bude ho mrzet, že se ho nechtěně dotkl… Na čem se Adriana s Karlem domluví? Proč si Iva bude myslet, že Adriana Karla sbalila? Jak dopadne nečekané setkání Karla s Vlastimilem Peškem? Proč Adriana skončí v slzách?

Lumírova žádost o ruku
Šťastná Nyklová si konečně přijde na své. Už může všem říct, že Světlana a Lumír čekají miminko. Nejprve zajde se snímkem z ultrazvuku do provozu, kde se pochlubí Anče, Veronice a Zuzaně. Ty budou samozřejmě dělat, že o ničem nevědí, a nadšeně gratulovat. Jakmile ale Anča zmíní i Růžu, radost Nyklové hned pohasne a raději se vrátí do obchodu za pult. Bude jí však chybět spřízněná duše, která by s ní velkou novinu sdílela. Tentokrát to odnese Veronika, jež jí přijde doplnit zboží. Nyklová toho okamžitě využije a postaví na kávu, aby s ní mohla vše náležitě probrat… Kdo Veroniku zachrání před upovídanou šéfkou? Komu všemu se dnes Nyklová pochlubí, že bude babičkou? Co skleslému Lumírovi poradí po včerejším nezdaru Jarda s Bedřichem? Požádá Lumír konečně Světlanu o ruku?

Pochybnosti Miriam
Miriam přizná Božence Puklické, že jí Alicino obvinění stále vrtá hlavou. S Peterem o tom zatím nemluvila. Nechtěla si kazit okamžiky, kdy si spolu telefonovali, něčím takovým. Pochybnosti ji ale budou nahlodávat čím dál víc. Hodně přešlý bude také Matouš. Jardovi se svěří, že se po pěti dnech konečně zase uvidí s Alicí. Bude mu jasné, že se něco děje, přestože mu Alice po celou dobu tvrdí pravý opak. Jarda mu doporučí, aby se jí zeptal na rovinu… Udělá to Matouš? Zjistí, co s Alicí je? S kým bude Miriam řešit Alicino obvinění? K čemu se nakonec rozhodne?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz