Ulice 12.3.2015 - 2779. díl

Lucie a Viki budou přemýšlet, co koupit Frodovi k narozeninám. Všichni o něm vědí, že má rád fantasy, ale knížku jako dárek holky hned zavrhnou. Frodo má určitě všechno dávno přečtené. Viki si začne z Lucie utahovat, aby Frodovi zahrála skřeta. Lucie ji okamžitě usadí, ovšem Rozina z toho vydedukuje, že na oslavu mají všichni přijít v kostýmech. Lucie jí to ironicky odkývá a ještě si z ní vystřelí, když jí řekne, že jde za válečnici na straně zla.

Rozina si ale nebude jistá, zda na oslavu vůbec dorazí, protože má večer taneční. Lucie i Dominik ji budou přemlouvat, aby pro jednou taneční vynechala. Na Rozinu to zafunguje. Slíbí, že se zkusí dohodnout s mamkou a současně s ní vymyslí i nějaký kostým. Lucie ji v tom nechá vykoupat. Neprozradí jí, že si z ní udělala srandu... Co na Rozinu v kostýmu poví spolužáci? Kdo se bude smát naposled? Proč si i Viki začne myslet, že Rozina Dominika balí? Jak Frodova oslava dopadne? A proč Veronika zase začne žárlit na Šárku?

Rozkol mezi Peterem a Miriam
Peter se vrátí k Miriam až v noci. Ta ale stejně nebude spát. Bude na něj čekat, aby se dozvěděla, jestli si s Alicí vše vyříkali. Zároveň ji bude zajímat, proč si Alice takovou lež vymyslela. Peter nebude zastírat, že jí Alice závidí klid a pohodu. Potom přizná i pravý důvod. Prozradí Miriam, že mu Alice zmateným způsobem vyznala lásku tehdy, když byl nemocný. Připustí, že na tom má svůj podíl viny, protože jí včas nevymezil jasné mantinely. Ujistí ale Miriam, že se to už nebude opakovat. Alice se buď začne chovat normálně, nebo je mezi nimi konec. Tím to bude považovat za vyřízené. Miriam se ale ráno k Alici ještě vrátí. Zeptá se Petera, proč jí o tom, co se stalo, neřekl hned a proč jí i lhal... Podaří se Peterovi Miriam vše vysvětlit? Co se Miriam dotkne nejvíc? V čem se neshodnou? Proč se Peter kvůli tomu sejde s Jardou? A jak dopadne Matoušovo utěšování Alice? Dozví se konečně pravdu i on?

Terezino setkání s Romanem
Tereza na chvíli zaskočí za Moniku v Coolně. Jak na potvoru se tam setká s Romanem a jeho klientkou, kteří tam budou mít pracovní schůzku. Tereza bude mít co dělat, aby to ustála a bez problémů je obsloužila. To se jí stejně nepodaří. Objednávku trochu splete, čehož využije Roman k osobnějšímu kontaktu. Terezu tím naprosto vykolejí. To neunikne Matějovi, jenž si zajde do Coolny na kávu a něco malého k snědku. Tereza se rychle vzpamatuje, ovšem Matěje jen tak neobalamutí... Jak Terezino nečekané setkání s Romanem dopadne? Rozejde se s ním, nebo se dají opět dohromady? A co Tereza neprozřetelně prozradí Matějovi?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz