Ulice 13.3.2015 - 2780. díl

Veronika s Martinem se hned ráno budou zajímat, jak dopadla včerejší narozeninová oslava. S Rozinou se večer už neviděli, i když ta se hned bude hájit, že domů dorazila včas. Přesně jak se domluvili. Aby nemusela nic vysvětlovat, trochu zalže, že ohledně kostýmů to včera špatně pochopila, takže byla v převleku jediná. Filip při té představě okamžitě vybuchne smíchy a suše okomentuje, že to musel být pořádný trapas. Rozina už bude nad věcí a se smíchem to přizná.

Filip pak nakousne pro něj velmi důležité téma. Rád by dostával kapesné, aby si nemusel neustále říkat o peníze. Rozina ho v tom hned podpoří. Veronika s Martinem jim slíbí, že to ještě zváží. Ve škole bude Rozina trnem v oku žárlivé Lucii... Jaké bude dnešní setkání Dominika a Roziny? Na čem se spolu domluví? A podaří se Viki zjistit, jak to ti dva mají? Co si o tom bude myslet Lucie? Jak se Veronika vypořádá se Šárkou? Co jí bude už hodně vadit?

Romanovo překvapení
Jen co Tereza vstane, Matěj zahájí výslech. Moc by ho zajímalo, kdo je ta sestřina tajemná známost. Bude to na ni zkoušet ze všech stran, ale Tereza bude tajemná jako hrad v Karpatech. Bětka začne Matěje mírnit, aby na sestru tak netlačil, jinak se zasekne a neřekne mu už vůbec nic. Matěj uzná, že na tom něco bude. Ale sestřin nový přítel mu stejně bude vrtat hlavou. Kdo to je, že mu o něm nechce nic říct? Přesto Terezu podpoří, když právě kvůli Romanovi zapomene, co slíbila... Jaký trapas se Tereze přihodí? Jak z něj vybruslí? Čím ji překvapí Roman? Jak to mezi nimi je?

Komplot Hložánků
Rudolf dnes bude znovu stěhovat, tentokrát s pomocí bráchy Tondy a synovce Jirky. Aby nemusela Simona neustále nadávat, že má věci roztahané na jídelním stole, nastěhuje si k ní vlastní pracovní stůl. Jirka se u strýce moc nezdrží, zato Tonda se usadí a hned ochutná Simoninu bábovku. Přitom si neodpustí poznámky na její adresu... Proč Rudolf bráchu pořádně zpraží? Na čem se ti dva dohodnou? Co na to řekne Simona? A jaká skvělá zpráva Simoně zvedne náladu?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz