Ulice 16.3.2015 - 2781. díl

Simoně trochu zatrne, když ráno Rudolf vytáhne vrtačku a bude se chystat přidělat skřínku nad svůj pracovní stůl. Původně si myslela, že se to obejde bez vrtání, ovšem Rudolf ji hodně rychle vyvede z omylu. Automaticky bude počítat se Simoninou pomocí, ale ta ho tentokrát zklame, protože bude mít nejvyšší čas vyrazit do práce. Domů se navíc nedostane ani přes poledne. Bude mít totiž domluvenou prohlídku dalšího potenciálního bytu pro Markétu.

Simona Rudolfovi oznámí, že přijde až odpoledne. Bude to mít jen taktak, aby stihla uvařit večeři. Rudolf ji ujistí, že si poradí. Než k nim přijdou Tonda s Mirkou, bude už všude uklizeno. Simonu to moc neuklidní. Z večeře s Hložánky bude pekelně nervózní. Jitce a Romaně přizná, že má strach, aby Tonda zase něco nevyvedl. Podle Romany to ale nehrozí. Před manželkou si určitě nic nedovolí… Která z nich odhadne Tondu Hložánka lépe? Co všechno se u Simony a Rudolfa večer semele?

Šárka se mstí Veronice
Rozina si bude chtít ráno stáhnout z počítače projekt na zeměpis, ale bude mít smůlu. Počítač nepůjde zapnout. Rozinu to dost vykolejí, protože na dnešek je domluvená s Dominikem, že spolu projekt dokončí. Filip ji moc nepotěší konstatováním, že nejspíš odešel zdroj. Táta Rozině slíbí, že nechá počítač co nejdříve opravit, ale Rozina bude mít i tak po náladě. Ve škole si z ní bude Dominik utahovat, že si mohla vymyslet lepší výmluvu, proč projekt nemá. Domluveného rande se však nevzdá… Čím rodiče zabodují u Filipa i Roziny? Jak dopadne rande Roziny a Dominika? Co všechno Šárka napovídá Martinovi? Jak na to zareaguje? A z čeho bude mít Filip hodně těžkou hlavu?

Márova máma je zpět
Márovi dopoledne zavolá máma, aby se ujistila, že s ní dnes počítají. Mára ji k Moničinu velkému údivu ubezpečí, že ano. Monice přizná, že o mámině příjezdu ví už od soboty, ale zapomněl jí to říct. Monika ho okamžitě zapřáhne do úklidu volného dětského pokoje, aby jeho mámu neubytovali ve skladišti. Mára z toho moc nadšený nebude, ale Monice s úklidem pomůže… Jaké trapasy se dnes stanou Monice s Márovou mámou? Jakou novinku dne bude mít Olda? A co Márovu mámu nepříjemně zaskočí?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz