Ulice 20.3.2015 - 2785. díl

Eddiemu se na noční směně vše rozleží v hlavě. Cestou z brigády se zastaví u pana Peška s prosbou, zda by mu nepůjčil pár časopisů o realitách. K brigádám by si rád našel ještě něco s flexibilní pracovní dobou, aby si vydělal na dluhy pojišťovně i živobytí.

Vlastimil Pešek mu magazíny ochotně půjčí. Pak ho pozve ještě na snídani, aby s ním probral, co ho tíží. Znovu ho ujistí, že kdyby s penězi nevycházel, může se na něj kdykoliv obrátit. Poté ho požádá, aby Adrianě nějak rozmluvil hledání otce. Podle něj to nepřinese nic dobrého. Stačily zkušenosti, jaké má Adriana s Drbohlavem a Karlem Chmelarčíkem. Eddie však bude jiného názoru... Proč Eddie chce, aby Adriana v pátrání naopak pokračovala? Jaké překvapení pro něj bude Adriana mít? A čím ji Eddie hodně zaskočí? Co plánuje?

Růžina proměna
Anča před odchodem do práce vzbudí Frantu, aby stihl napsat referát, na který včera večer po brigádě už neměl sílu. Franta ji sice ujistí, že je při vědomí, ovšem jakmile se za ní zavřou dveře, hned zase zapadne do peřin. V práci Anča prozradí Zuzaně, že jí je Franty líto. Dokonce by se přimlouvala, aby si našel méně namáhavou práci. Zuzana si ale bude jistá, že jde jen o zvyk. Prostě všechny začátky jsou těžké. Řeč pak odvede na Růžu. Anča jí prozradí, že o ni má docela starost. Dokonce s Bedřichem uvažují, že by dali vědět jejímu synovi, co se s mámou děje. Zuzaně se to bude zdát jako skvělý nápad. Ujistí ji, že pokud to neudělají oni, udělá to co nejdříve ona sama... Komu se kontaktování Milana nebude ani trochu líbit a proč? K čemu se odhodlá Růža? Čím Anča příliš nepotěší Bedřicha s Frantou? A jak Franta zvládl svůj referát?

Rande Matouše a Alice
Jarda se odpoledne zastaví za mámou, aby ji pozval na první jarní víkend k nim do domečku. Současně bude vyzvídat, jak se teď mámě daří. Ta ho ujistí, že nestrádá. Jeho pozvání odmítne s výmluvou na konec třetího čtvrtletí. Pro kantora to znamená daleko více práce než obvykle. Jarda se jí ještě zeptá na Petera. Miriam se mu svěří, že se jí od chvíle, kdy se nepohodli, neozval. A ona sama mu volat nechce... Je Miriam jen uražená, nebo k tomu má důvod? Znamená to konec mezi nimi? Jak to vnímá Peter? A jak dopadne Matoušovo rande s Alicí?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz