Ulice 25.3.2015 - 2788. díl

Mojmír Kalina využije chvíle, kdy budou s Terezou sami v kabinetě, a otevře pro něj velice důležité téma – Terezino nedostatečné ohodnocení několika studentů. Půjde mu zejména o Lukáše Kreibicha, jemuž by rád zajistil místo v letním programu pro mladé vědce. Podmínkou ovšem je výborný prospěch ve všech předmětech.

Tereza Kalinu ujistí, že klasifikaci dá co nejdříve do pořádku. Vzápětí se však pořádně zapotí. Do kabinetu přijde atraktivní dáma, jež se bude shánět právě po ní. Jakmile se jí představí jako Daniela Šámalová, v Tereze by se krve nedořezal. Bude mít co dělat, aby tohle nečekané setkání ustála. Její proměna neujde ani Kalinovi, jenž se do debaty po chvíli vloží... Proč Romanova manželka vyhledá Terezu? Jakou další ťafku Tereza dostane? Proč do ní bude večer šít Matěj více než kdy jindy? A co všechno mu nakonec Tereza prozradí?

Trable s Pepanem
Simonina narozeninová oslava se protáhne až do pozdních nočních hodin. Když nadejde čas odchodu od Henryho, společnost narazí na menší problém. Pepan bude natolik společensky unavený, že bude naprosto nepoužitelný. Simona hned začne řešit, co s ním. Vzápětí se dozví od Šárky, kolik a hlavně za kolik toho Pepan během večera spořádal. Všem se jen protočí panenky. Rudolf okamžitě oznámí, že on tuhle útratu rozhodně platit nebude. A aby Pepan neměl roupy, pro jistotu mu vezme klíčky od jeho veterána. Daleko větší péči však bude mít o auto než o samotného Pepana. To se ukáže hlavně ráno, když se budou se Simonou dohadovat, kdo Pepanovi klíčky od vozu nakonec dá... Co má Rudolf za lubem? Jak předání klíčků od veterána dopadne? Proč se vlastně Pepan po tak dlouhé době znovu objevil?

Matouš Aliciným rytířem
Matouš se přes den sejde s Alicí, ale ta bude vůči němu hodně odměřená. Ihned mu vyčte, že jí zřejmě nedůvěřuje, když jí včera ani neodpověděl. Matouš jako by ji ani neposlouchal, hned začne z úplně jiného soudku. Přizná, že včera nahlásil na policii, co jí Kadlec provedl. Alici dost zatrne. Vypadne z ní, že jí Matouš pořádně zavařil. Okamžitě se ale vrátí do své role oběti. Matoušovi vysvětlí, že proti Kadlecovi nemá žádné důkazy... Co všechno Matouš pro Alici udělá? Co Matouš prozradí Jardovi? Proč bude Jarda varovat Petera? A čím Peter Jardu nepříjemně zaskočí?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz