Ulice 26.3.2015 - 2789. díl

Petera vytáhne brzy ráno z postele Jirka Herman. Jakmile mu řekne důvod, proč se za ním rozjel, Peter se okamžitě probere. Jeho parťák z kriminálky mu prozradí, že na něj bylo podáno trestní oznámení pro pokus o znásilnění Alice. Pro všechny kolegy z policie, kteří ho znají, je to hodně tučné sousto. Peterovi tím doslova vyrazí dech.

Podle Hermana už Alice naprosto zešílela, když se pouští do něčeho takového. Zatímco on si bude myslet, že Alice se svým obviněním nemá šanci, Kadlec se na celý případ podívá realisticky očima vyšetřovatele. A nebude se mu to ani trochu líbit. Okamžitě vysype z rukávu případy, kdy policie uvěřila verzi oběti. Pokud nejsou důkazy, je to jen tvrzení proti tvrzení... Jak dopadne Alicin výslech? Byly Kadlecovy obavy oprávněné? Co trápí Miriam? A jak Jarda zareaguje na Kadlecovu informaci o vyšetřování?

Terezino prozření
Tereza se bude snažit co nejrychleji zmizet do školy, aby se vyhnula rozhovoru s Matějem. Ten by si s ní naopak promluvil velmi rád kvůli tomu, co mu včera prozradila. Ve škole se Tereza nevyhne rozhovoru s Davidem, jenž se jí zajde zeptat, jak to šlo o třídních schůzkách. To ale nebude pravý důvod, proč se za ní zastaví. Daleko více než prospěch studentů ho bude zajímat samotná Tereza. Opatrně začne vyzvídat, co se to s ní děje. Přizná, že se mu zdá v poslední době dost rozhozená... Jak z toho Tereza vybruslí? Čím ji zaskočí Roman? Co pro ni bude hodně těžké prozření? K čemu se přizná Gábině? A čím ji dorazí Matěj?

Lumír se chlubí potomkem na cestě
Světlana a Lumír prozradí Simoně svou velkou novinu – že spolu čekají dítě. Dokonce se už byli podívat i v porodnici, kterou jim doporučila Světlanina známá z jógy. Simona bude mít radost za ně za oba, že jim to konečně vyšlo. Nebude ale jediná, kdo se o Světlanině těhotenství dozví. Světlana to naznačí i Gábině, jež je přijde požádat o pohlídání Šímy... Kdo bude ještě Lumírovi gratulovat k potomkovi? Čemu Lumír neunikne na radnici? Co Světlaně navrhne Nyklová? A proč na Světlanu padne obrovský splín?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz