Ulice 27.3.2015 - 2790. díl

V Jardovi to bude hned od rána pořádně vřít. Jen co vkročí do dílny, okamžitě se drsně pustí do Matouše kvůli křivému obvinění Kadlece. Matouš si však bude stát za svým. Naopak bude nasazovat na Kadlece kvůli tomu, co Alici udělal. Tím Jardu dopálí ještě víc. Vpálí mu, že mu Alice naprosto vypláchla mozek. S další jízlivou poznámkou na rtech pak z dílny naštvaně odejde.

Rozzuřený Matouš si vůbec nepřipustí, že by Jarda mohl mít pravdu. Zatímco Jardou i Matoušem budou lomcovat emoce, Peter Kadlec bude kupodivu klidný. Vyšetřovatelům otevřeně odpoví na všechny jejich dotazy. Dokonce jim i přizná své selhání z profesního hlediska. Bude si vědom, že s Alicí neměl navazovat žádný kontakt. Zároveň připustí, že podcenil nebezpečí, které z toho vyplynulo. Na policisty jeho výpověď hodně zapůsobí... Uvěří vyšetřovatelé Peterovi? Jak dopadne výslech Miriam? Proč se Miriam nakonec za Peterem rozjede? Jak to mezi nimi bude dál? A jak mezi Matoušem a Alicí? Co Matouš začíná zvažovat?

Květa Vavrušková je zpět
Lumír bude v práci opět v jednom kole. Dokonce se nestihne ani v klidu najíst. Když to Světlana zjistí, nabídne mu svoji pomoc. Lumír ji rád přijme. Světlanu to potěší, protože se doma už dost nudí. Navíc systém objednávek v pekařství sama kdysi založila, takže se v něm skvěle vyzná. Světlanina přítomnost v pekařství hodně překvapí Květu Vavruškovou, obchodní partnerku Vilmy Nyklové. Hned se bude zajímat, co je u Nyklových nového a jak je možné, že Světlana není v zahraničí. Daleko více ji však bude zajímat jiná věc. Co s ní chce Vilma Nyklová probrat? A proč kolem toho dělá takové tajnosti? Vyjde jí Květa vstříc? Jaké má ona sama plány?

Márovy narozeniny
Mára se bude ráno choulit zimou. Moniku bude podezřívat, že v noci vypnula topení, ale ta mu to okamžitě vyvrátí. Vzápětí Márovi zvedne náladu oblíbeným dortem a gratulací k půlkulatinám. Překvapený Mára přizná, že na své narozeniny tentokrát úplně zapomněl. Důvod bude prostý. Právě dnes si hodlá splnit jeden svůj velký sen... Jaký? Co mu na to řekne Monika? Co bude pro Máru obrovským škrtem přes rozpočet? A na čem se Monika domluví se Márovou mámou

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz