Ulice 31.3.2015 - 2792. díl

Eddie se vrátí domů hodně otrávený. Stále nemůže najít slušnou práci, a to už do firem chodí osobně. Ovšem ani to není záruka, že se s ním bude někdo bavit. Když už se mu konečně podaří dostat přes vrátnici, narazí na manažery lidských zdrojů, kteří jsou s ním rychle hotoví. Vezmou si od něj životopis s neurčitým slibem, že se ozvou, pokud by se nějaké místo uvolnilo. Hlavně se ho ale budou chtít rychle zbavit.

Pro Eddieho to bude jen další studená sprcha. Adriana mu navrhne, aby s ní šel do Coolny, kde vzala službu za Dominiku. Eddie to neodmítne. Aspoň tam přijde na jiné myšlenky. Později do Coolny dorazí i vysmátý Matěj. Okamžitě se Eddiemu pochlubí novinkou, která opravdu bude stát za to. A taky Eddiemu navrhne, jak zatočit s jeho splínem… Co je u Matěje nového? Proč si na něm Eddie zchladí žáhu? Co pro Eddieho domluví Adriana? A jak na to Eddie zareaguje?

Moničiny trapasy s tchyní
Márova máma vstane brzy ráno, jak je zvyklá, a hned se pustí do úklidu Moničiny kuchyně. Monice to bude dost nepříjemné, ovšem tchyně ji ujistí, že jim ráda kdykoliv pomůže. Monice nezbude než poděkovat, ale tím to rozhodně neskončí. Tchyně jí okamžitě nabídne i ranní kávu a navrch ještě potěší zprávou, že ubrus dala do pračky k barevnému prádlu. Velmi rychle ale přejde k tématu, které ji momentálně pálí nejvíc. Moniku požádá, aby Márovi rozmluvila taxikaření. Monika se tak dostane do nezáviděníhodné situace. A bude ještě hůř, až se Mára blýskne před mámou svým novým autem… Jaký trapas s tchyní už bude na Moniku přeci jen moc, budou to vyprané erotické kalhotky? Jak to bude řešit? Jak si s mámou poradí Mára? A proč bude Mára Moniku právě před mámou varovat?

Nyklová se chce usmířit s Růžou
Franta bude ráno dopisovat referát, který včera večer už nezvládl napsat. Ema ho bude netrpělivě popohánět do školy, ale Franta jako by měl na všechno dost času. Když zjistí, že Skyler je on-line, bude se s ní chtít ještě pozdravit. Ema už ztratí trpělivost a oznámí mu, že do školy jde sama. Zároveň mu doporučí, aby pohnul, jinak přijde pozdě. Debata dětí neunikne Bedřichovi. Franta i jeho ujistí, že všechno stíhá. Do školy jednoduše poběží. Bedřichovi se takový přístup nebude ani trochu líbit. Anča bude tou dobou už v práci, ovšem starosti se jí nevyhnou ani tam. Nyklová využije chvilky, kdy v krámku nebude mít zákazníky, a hned začne s Ančou řešit Růžu. Postěžuje si, že jí ani nezvedla telefon, když jí o víkendu volala… Co Anča Nyklové doporučí? Jakou parťačku Růža nečekaně získá? K čemu se odhodlá? A jak dopadne její setkání s Nyklovou? Usmíří se konečně?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz