Ulice 3.4.2015 - 2795. díl

Provinilá Veronika se bude cítit od samého rána hodně mizerně. Martin vstane spolu s ní, aby ji potěšil dárkem k její velké premiéře. Věnuje jí náušnice, jež mu včera donesl Jarda. Zaskočená Veronika úplně ztratí řeč. Šťastný Martin přičte její rozpaky momentu překvapení a trémě, což Veronice moc nepřidá. Dojde jí, proč Martin dělal se zprávami od Jardy takové tajnosti.

Veroniku bude mrzet, že mu nedůvěřovala, přestože on ji několikrát ubezpečil, že Šárka u něj nemá šanci. Po práci bude Veronika upravovat pro faráře Rybu kostým Jidáše, aby mu správně sedl. Farář si hned všimne, že Veronika není ve své kůži. Ta by se mu se svým trápením ráda svěřila, ale vyruší je Martinův příchod. Plnou hlavu starostí bude mít i Rozina, a to nejen kvůli Dominikovi... Co Rozině vyvede Lucie? Přizná Veronika Martinovi, co provedla? Jak dopadnou pašijové hry? A jak se zhrzená Šárka vyrovná s Martinovým odmítnutím?

Dusno mezi Matějem a Terezou
Jen co Tereza vstane, naštvaný Matěj se do ní pustí. Po včerejšku to v něm bude vřít jako v sopce před výbuchem. Na rozdíl od táty mu hned dojde, proč včera Tereza tak náhle zmizela od večeře i kam šla. Takové chování pro něj už bude ale přes čáru. Vykašlat se na vlastního tátu kvůli ženatému milenci, to je na Matěje hodně silná káva. Samotnou Terezu to bude mrzet nejen kvůli tátovi. Ráda by bráchovi vysvětlila, jak to s Romanem má. Místo usmíření se ale znovu chytnou... Prozradí Matěj tátovi, co se s Terezou děje a proč mají doma takové dusno? Čím Matěj Terezu hodně zasáhne? Jak se mu podaří odhalit jejího milence? Komu to napráská? A jak Tereza dusno doma vyřeší?

Květa je zpět
Lumír mámě připomene, že ji se Světlanou zvou na velikonoční oběd. Šťastná Nyklová se už nebude moci dočkat. Vzápětí ji potěší i Květa. Zavolá jí totiž, že je právě na cestě do Prahy a že se určitě zastaví. Nyklová bude doufat, že jí veze jen samé dobré zprávy a že rozdělení jejich společné firmy je na spadnutí. Lumír se cestou na jednání zastupitelstva zastaví i za Denisou, aby jí popřál hezké svátky. Tonda Hložánek se mu hned pochlubí svou výstavní pomlázkou. Bude brát jako hotovou věc, že s ním Lumír opět vyrazí koledovat... S čím Květa tentokrát přijde? Co jí Nyklová naprosto nečekaně nabídne? A co Lumír plánuje na Velikonoce?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz