Ulice 6.4.2015 - 2796. díl

Světlana bude akorát dokončovat velikonoční výzdobu bytu, když ji Lumír překvapí svou pomlázkou. Vyšlehá ji ale hodně decentně, aby se malé mělo stále jako v bavlnce. Světlana ho se smíchem upozorní, že malému se opravdu nic nemůže stát. Lumír pak vyrazí na koledu za mámou. A tu šetřit opravdu nebude.

Nyklová už pro něj bude mít připravenou výslužku i něco ostřejšího na zapití. Lumír jí ještě připomene dnešní sváteční oběd a zároveň ji navnadí informací, že s ní budou chtít také něco probrat. Zvědavá Nyklová se už nebude moci dočkat. Později, právě když se bude k mladým vypravovat, ji však zaskočí svým příchodem Květa. S úsměvem na tváři prohlásí, že přijela na ten oběd, jak ji pozvala. Nyklovou tím ale pořádně vykolejí. Vůbec nepočítala s tím, že by Květa její pozvání nakonec přijala... Jak zareagují na nečekaného hosta Lumír se Světlanou? Jak dopadnou koledníci Hložánek a Mastný? A k čemu Květa využije nečekaného setkání?

Tereziny Velikonoce s Romanem
Ota s Davidem přijdou hned ráno vyšlehat Terezu. Ta ale nebude doma. Ota tomu zpočátku ani nebude věřit. Když se na vlastní oči přesvědčí, že Matěj nelže, dostaví se pořádný šok. Tohle ani jeden z nich nečekal. Zatímco David nebude mít důvod pochybovat o Terezině zprávě, že si udělala studijní víkend, znalec Ota to okamžitě uvede na pravou míru. Tereza je někde s nějakým chlapem! Najednou mu začne všechno do sebe zapadat. Jedna věc mu ale bude vrtat hlavou. Proč to před nimi Tereza tají? Pomlázky Oty a Davida naštěstí dlouho zahálet nebudou. Ti dva vyšlehají Bětku, která bude právě vstávat. To Tereza bude mít daleko příjemnější probuzení. Zastaví se za ní Roman, navíc se skvělou zprávou, že má spoustu času... Jak Tereza a Roman stráví Velikonoční pondělí? Čím Tereza Romana dost zaskočí? A usmíří se konečně Tereza s Matějem?

Rudolfova velikonoční lest
Simona si hned po návratu z nákupu postěžuje Rudolfovi, jak se nechtěně prošla. Nikde nemohla sehnat čerstvé pečivo, takže musela až do supermarketu. Při pohledu na Rudolfův vážný obličej jí okamžitě dojde, kolik uhodilo. Rudolf má zase bolesti. Ten nakonec přitaká a taky prozradí, že mu plato s prášky zapadlo pod topení. Starostlivou Simonu požádá, jestli by mu léky nepodala. Jen co se Simona sehne, Rudolf ji vyšlehá smrkovou větvičkou. Proutí nesehnal, ale i tahle větvička se prý na Velikonoce počítá... Koho ještě Rudolf napálí? Kdo další přijde vyšlehat Simonu? A proč bude Rudolf na Simonu dokonce žárlit?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz