Ulice 7.4.2015 - 2797. díl

Simonu trápí křečové žíly čím dál víc. Rudolf jí ráno udělá jemnou masáž nohou, po které se Simoně trochu uleví. Zato Rudolfovi moc dobře nebude. Simonu překvapí, jakou rychlostí mu mizí prášky na bolest. Rudolf přizná, že ho v noci kyčel tak moc bolela, že si musel vzít prášků několik, aby se aspoň trochu vyspal.

Simona začne Rudolfovi hned domlouvat, což bude Rudolfovi nepříjemné. Upozorní ji proto na její zdravotní problémy, jež ona také neřeší. Simona hned vezme zpátečku. Jen bude chtít, aby Rudolf zůstal v klidu a nedělal nic těžkého. To jí Rudolf slíbí. Kromě opravy Kreuzerova rádia ho dnes nic nečeká. Přes den bude Rudolf ignorovat dokonce i vyzvánění telefonu, jež obvykle znamená další zakázku. Ve snu by ho nenapadlo, že by ho mohl takhle nahánět Pepan... Proč Pepan Rudolfa tak shání? Co mu navrhne? Jak se to Rudolfovi vymstí? A jak na to zareaguje Simona?

Květa opět mění Nyklové její plány
Světlana a Lumír řeší nejen jméno pro svého potomka, ale i svatbu. Na jméně se zatím nedohodnou, zato v jednom se shodnou okamžitě. Dnes pozvou Lumírovu matku na čaj, aby s ní probrali svatbu a popřípadě i ta jména. Aspoň nebude mít pocit, že ji vynechávají. Lumír přizná, že ho máti dost naštvala, když k nim včera přivedla Květu. Světlana však Nyklovou chápe. Prostě jí chybí kamarádka. A když jsou s Růžou stále rozkmotřené, hledá si ji jinde. Samotná Nyklová se bude kvůli Květě cítit provinile. Lumírovi se za včerejší trapas, kdy ji bez ohlášení přivedla na sváteční velikonoční oběd, ještě jednou omluví. Ten se přes to již přenese a pozve ji znovu na návštěvu s tím, že s ní chtějí se Světlanou něco důležitého probrat... K čemu přemluví Květa Nyklovou? Čím zaskočí Květa Mastného i Hložánka? O jaký šok se postará Nyklová Lumírovi? A co mu nakonec přizná?

Dárek pro Anču
Bedřich prozradí Jardovi, že Anča měla právě o svátcích narozeniny, a to ne ledajaké. Bylo jí padesát. Jardu to překvapí, protože Anča na svůj věk vůbec nevypadá. Hned se začne zajímat, kdy uspořádají nějakou oslavu. Bedřich přizná, že nic velkého dělat nechtějí. Oslaví to spolu s Eminým svátkem v rodinném kruhu. Jedna věc ale Bedřicha bude dost trápit. Stále nemůže přijít na to, jaký dárek Anče dát, aby byl stejně výjimečný jako její kulatiny... Co mu Jarda poradí? Proč Anča s Bedřichem na poslední chvíli změní plány a rozhodnou se oslavu uspořádat u Henryho? Na jaký dárek pro Anču dnes Bedřich kápne? A jakou romantiku s Ančou nečekaně zažijí?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz