Ulice 8.4.2015 - 2798. díl

Bedřich bude stále myslet na Ančin poklad. Určitě je na místě, které mu Anča včera ukázala. Kdyby měli více času, jistě by ho našli. Bedřichovi se navíc na místě, kde Anča před lety svůj poklad ukryla, i moc líbilo. Anče proto hned ráno navrhne, že se tam dnes odpoledne spolu vrátí a v hledání budou pokračovat.

Anča ale Bedřicha zklame. Připomene mu, že dnes slaví u Henryho svou padesátku. Bedřich se však myšlenky na poklad nevzdá. V práci se svěří Jardovi, jenž mu poradí, aby si sehnal detektor kovů. Když Bedřich na internetu zjistí, jak je přístroj laciný, začne jednat... Co Bedřich udělá? Čím nepříjemně zaskočí Anču i děti? Jak dopadne Ančina narozeninová oslava? A proč vlastně přijedou Eva s Milošem?

Rudolfův návrat z nemocnice
Rudolf zavolá hned ráno Simoně, aby ji požádal o pomoc. V nemocnici podepsal revers, ale záda ho stále tak bolí, že by potřeboval, aby ho někdo odvezl domů. Simona mu slíbí, že to zařídí, jenže to bude mít jeden malý háček. Kde tak narychlo někoho s autem sehnat? Jiří je na služební cestě, Jitka má zákaznici, takže s nimi počítat nemůže. Simonu ještě napadne Jirka. Hned mu zavolá, aby se s ním domluvila. Jirka ji ve štychu nenechá. A Markéta taky ne. Oba se budou všemožně snažit, aby ulevili vynervované Simoně i zničenému Rudolfovi. Dokonce společně vyrazí také na nákupy, protože Rudolf musí kvůli náběhu na žaludeční vředy dodržovat speciální dietu i režim... Čím Rudolf pořádně zaskočí Simonu? Proč právě Rudolfa srovná Markéta rázně do latě? Co si Rudolf vezme do hlavy? A co dnes hodně překvapí Jirku?

Márova matka je nečekaně zpět
Mára se pořádně vyděsí, když se v Coolně zcela nečekaně objeví jeho matka. Oznámí mu, že situace doma je opravdu vážná. A hned to i uvede na pravou míru. Jeho otec se stává na sázení závislý. Prosázel už dva tisíce, což je podle ní dostatečně výmluvné, jak špatně na tom je. Mára to tak černě vidět nebude. Hned ji začne uklidňovat a zároveň jí slíbí, že tátovi zavolá, aby zjistil, jak to je... Co se Mára dozví? Čím tchyně zaskočí Moniku? Jaký trapas se jí stane tentokrát? A čím si to Monika u tchyně trochu rozhází?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz