Ulice 21.4.2015 - 2807. díl

Adriana se hned ráno zastaví za dědou kvůli dnešní Karlově návštěvě. Pešek ale Karla na milost nevezeme. Dokud se neprokáže, že je Adrianiným otcem, nemíní ho řešit. On si na něj už názor udělal a ten nehodlá měnit, i když se Adriana Karla zastává.

Karel se u Adriany později zastaví i s pizzou na oběd. Ještě než si vzájemně odeberou vzorky DNA, stráví spolu příjemnou hodinku, během níž budou probírat dávnou minulost. Karel navíc prozradí Adrianě, že jejího dědu naprosto chápe. Být na jeho místě, asi by se choval stejně jako on. Adrianu to zamrzí. Stále si bude dělat naděje, že Karel a děda k sobě najdou cestu… Jak dopadnou odběry vzorků DNA? Co všechno se dnes Eddie dozví od ovíněného Drbohlava? Čím Eddieho vykolejí Zora? A jak na novinky od Drbohlava zareaguje Adriana?

Dominik obrací
Martin si bude dělat starosti kvůli nemocné Rozině. Podle Veroniky ale zbytečně. Rozině zřejmě nic není, jen se chtěla vyhnout škole, aby se nemusela potkat s Dominikem. To Martina namíchne. Dominika by si nejraději podal, ovšem Veronika mu to rozmluví. Do těchto věcí by se Rozině plést neměli. Veronika si bude se jistá, že pokud by Rozině Dominik nějak ubližoval, určitě by jí to řekla. V práci se Martin svěří Jardovi, jaké trable teď s dětmi řeší. U Filipa je to šikana na fotbale, u Roziny první nešťastná láska. Při té příležitosti Martina napadne, že by se mohl podívat na Rozinin profil na Facebooku. Pořádně ho zaskočí, když zjistí, že si ho Rozina odebrala z přátel… Jak mu to Rozina vysvětlí? Čím Rozinu potěší Dominik? A co jí doporučí Viki?

Jirkův komplot
Rudolf se vrátí od lékaře s dobrou zprávou. Předběžný termín operace bude mít stanoven na listopad. Pokud by šlo všechno hladce, do několika týdnů od zákroku by mohl chodit bez berlí. Zatímco Simona bude jásat, Rudolf se na to moc tvářit nebude. Něco podobného mu tvrdili už před první operací, a nakonec to nevyšlo. Proto si teď nechce dělat falešné naděje. Simony se pak zeptá na její vyšetření. Ta ale přizná, že se k lékaři ještě nedostala. Rudolf na ni bude apelovat, aby to příliš neodkládala. Mohlo by se jí to třeba vymstít… Proč Simona před Rudolfem uteče? Čím Rudolfa zaskočí Jirka? Vyjde mu strejda vstříc? A proč bude Simona varovat Rudolfa před Pepanem?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz