Ulice 22.4.2015 - 2808. díl

Filip u snídaně znovu otevře téma kurzu sebeobrany, na který by moc rád chodil. Rodiče mu to nakonec dovolí. Domluví se, že to bude mít místo fotbalu, jenž bude hrát už jen v Loučce. Když Veronika zmíní dnešní pingpongový turnaj na faře, Martin se zaraduje.

Martin se začne těšit, jak si odpoledne užijí všichni pohromadě. V Rozině, jež se těší na rande s Dominikem, by se v té chvíli krve nedořezal. Veronika si toho všimne. Hned ji ujistí, že ona s nimi na faru nemusí, když má to důležité setkání v Coolně. Martinovi se to moc líbit nebude, ale když mu Veronika prozradí víc, nakonec kapituluje. Viki pozve Lucii do kavárny, kterou včera s Rozinou objevily. Vzápětí holky nabídnou i Rozině, aby se k nim přidala. Ta ale odmítne... Proč Lucie narychlo změní své plány? Jak dopadne Rozinino rande s Dominikem? A čím Rozina zaskočí svou rodinu i faráře Rybu?

Pepanovy velkolepé plány
Simona by moc ráda věděla, co má Pepan za lubem. Jeho zájem o Rudolfa jí bude hodně podezřelý. Ve volných chvílích ho proto bude vyhlížet, aby si s ním promluvila. Místo Pepana si všimne Jirky, jenž bude postávat před salonem, jako by na někoho čekal. Jirka přizná, že by potřeboval mluvit s Markétou. Ta bude mít dost velké zpoždění, ale za Simonou přeci jen dorazí. Ještě před tím se ovšem náhodou potká s Jirkou... Na čem se Jirka s Markétou domluví? Podaří se Markétě přesvědčit Simonu, aby se svými křečovými žílami začala konečně něco dělat? Čím ji dost vyděsí? A co chystá Pepan? Jak s tím souvisí Rudolf?

S kým a jak Tereza oslaví narozeniny?
Sabina donese Tereze svou oblíbenou čokoládu jako poděkování za doučování. Když zmíní, že ji domů nosí táta, Tereza upadne do mírných rozpaků. Sabině slíbí další doučování, pokud to bude potřeba, ale příjemný pocit z toho mít nebude. Vůči Sabině se cítí dost provinile kvůli vztahu s jejím tátou. Vzápětí však Terezu pobaví Ota s Davidem, kteří pro ni připraví jedno malé narozeninové překvapení. A hned se budou zajímat, kdy její narozeniny společně oslaví... Jak, kdy a s kým Tereza bude slavit své narozeniny? Čím ji potěší Roman? A jak chce narozeniny slavit Matěj?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz