Ulice 23.4.2015 - 2809. díl

Rudolf bude stále váhat, zda do kšeftu s Pepanem jít. Oprava válečného jeepu ho bude hodně lákat, jenže to znamená i nějaké investice. A právě ty si bude Rudolf rozmýšlet vzhledem k operaci, jež ho za pár měsíců čeká. Jirka bude ale jiného názoru.

Jirka strejdu ujistí, že pokud se na to cítí zdravotně, měl by do toho jít. Rodina ho na holičkách nenechá. Navíc prodejem opraveného veteránu by si vydělal slušný balík. Také Pepan bude později přesvědčovat Rudolfa, aby s ním do toho šel. Takového odborníka, jako je on, hned tak někde nenajde. Rudolf však bude obezřetný. Nejprve bude chtít auťák vidět, teprve pak se rozhodne... Čím Pepan naštve Rudolfa? Šije na něj nějakou boudu? Jak dopadne Jirkovo rande s Markétou? A co se nebude ani trochu líbit Simoně?

Provalená nevěra
Rozzářená Tereza se ráno zastaví za Gábinou, aby ji pozvala na zítřejší oslavu svých a bráchových narozenin. Zároveň jí prozradí, že mnoho nechybělo, a žádná společná oslava se nekonala. Gábina pozvání ráda přijme. A hned se začne těšit, jak si to užijí, protože Šíma odpoledne odjede na Hynkovu svatbu. Ve škole Tereza zaujme studenty malým kvízem. Hodně aktivní bude Sabina, ale ukáže se, že má ještě nějaké mezery. Tereza jí proto doporučí, aby si půjčila Rozinin sešit a látku si doplnila. Rozina ho ale nebude mít u sebe, a tak se domluví, že se pro něj Sabina odpoledne zastaví u ní doma. Po hodině Terezu překvapí Ota s Davidem malou narozeninovou oslavou... Jakými dárky zabodují u Terezy Ota s Davidem? Jak si Tereza užije oslavu s Romanem? A jak zareaguje Sabina na odhalení tátovy nevěry s Terezou?

Milan řeší peníze
Růža si vyrazí se synem na oběd k Henrymu. Milan ji zaskočí zprávou, že by měl pomalu myslet na návrat. Cindy ho už doma potřebuje. Navíc by se měl i poohlédnout po nějaké práci. Růža ho začne hned přesvědčovat, aby se u ní ještě pár dní zdržel. Ujistí ho, že mu všechno zaplatí a ještě mu dá i kapesné – je přece její host. Milan si bude dělat starost, jestli na to vůbec má. Růža ho ubezpečí, že strádat rozhodně nebude. Milan se s ní dohodne, že to bude brát jako půjčku... Čím Růža Milana překvapí? Co Růže poradí Anča? Jaký program Růža pro Milana vymyslí, aby ho u sebe zdržela co nejdéle? A s jakou novinkou dnes přijde Bedřich?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz