Ulice 30.4.2015 - 2814. díl

Za Miriam se zastaví hned ráno vyšetřovatelé, aby jí položili pár doplňujících otázek ohledně vztahu Alice a Petera. Miriam jim prozradí, že ji Alice brala od začátku jako svoji konkurentku, přestože je mezi nimi obrovský věkový rozdíl. Připustí, že s takovou ženskou rivalitou se dosud nesetkala.

Miriam bude hovořit s vyšetřovateli naprosto otevřeně. Dokonce jim poví i o facce, kterou si od ní Alice před nedávnem vykoledovala svých chováním. Vyšetřovatele zaujme informace, že se jí Alice sama přiznala, že si vše vymyslela. Bohužel u toho nebyli žádní svědci. Vyšetřovatelé si na základě nových skutečností pozvou Alici znovu k výslechu. Ta bude působit velmi sebevědomě. Jakmile se jí vyšetřovatelé zeptají na Miriam, Alici její maska rychle spadne... Čím vyšetřovatelé Alici naprosto vykolejí? Jaké důsledky to bude mít? Jak se Alice pomstí Miriam? A čím rozhodí Matouše?

Setkání s Evženem Šmýdem
Adriana bude mít nad ránem děsivý sen. Eddiemu prozradí, že se jí zdálo, jak ji chce její otec stáhnout k sobě do hrobu. Do tváře mu neviděla, ale byla si jistá, že je to on. Napadne ji, že její táta je už možná dávno mrtvý. Eddie se jí to pokusí rozmluvit, ale rozrušená Adriana bude vidět ve svém snu zvláštní znamení. Přes den se za Adrianou zastaví Karel, aby se jí zeptal na výsledky testu DNA. Rád by měl už jasno, jenže si bude muset počkat ještě jeden den. S Adrianou si budou notovat, jak jim nervy pracují na plné obrátky. Dokonce se to u nich i podobně projevuje... Proč dnes bude Eddie kvůli Adrianě opět nebezpečně riskovat? Jaký je Evžen Šmýd? Čím Adrianu rozhodí? A které krásce padne Karel do oka?

Rozina se sype kvůli Lucii
Tereza srovná třídu rázně do latě hned po zvonění. Nejprve sjede holky, které včas nezaregistrují její příchod do třídy. Pak to od ní schytá Dominik a vzápětí i Lukáš. Tereza nebude mít na jejich vtípky a šaškování náladu. Z přednesu Máje vyzkouší Rozinu, u níž má záruku, že je pokaždé perfektně připravená. Netuší však, že Rozina je trnem v oku Lucii. Ta si neodpustí rýpavé komentáře na její adresu. Tereze dojde hodně rychle trpělivost. A odnese to celá třída... Čím Lucie Terezu tak namíchne? Co její průpovídky udělají s citlivou Rozinou? Jak se k tomu postaví Viki? A jakou dohru to bude mít u Roziny doma?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz