Ulice 1.5.2015 - 2815. díl

Matouš se bude od rána trápit kvůli Alici. Bedřichovi, který za ním přijde od dílny, přizná, že vůbec netuší, co se děje. Včera Alici zatkla policie a od té doby o ní nemá žádné zprávy. Do půlnoci na ni čekal před domem, ale marně. Alice se neukázala ani neozvala. Bedřicha hodně překvapí, že se Alice ukrývala v jejich dílně. Tím Matouše rozhodí ještě víc.

Matouš Bedřichovi prozradí, že Alice se včera chovala úplně normálně. Vůbec neměla v úmyslu se skrývat. Přišla za ním, aby si udělali hezký večer. Bedřichovi dojde, že Matouš o ničem neví. Šetrně mu proto řekne, co Alice včera udělala. Pro Matouše to bude pořádný šok. Pomalu mu do sebe začnou zapadat jednotlivé střípky mozaiky o Alici... Proč se Matouš vypraví na policii? Co všechno se tam dozví? Jak to bude dál s Alicí? A jak je na tom Miriam? Jak vážná její zranění jsou?

Výsledek Karlova testu otcovství
Adriana bude od rána netrpělivě čekat na výsledky testů DNA. Děda jí bude oporou, i když nadšení pro Karla Chmelarčíka s ní nesdílí. On si o něm už obrázek udělal a nemíní ho změnit. Prostě svedl jeho Klárku, které v té době bylo patnáct let. Pak se na ni vykašlal, když byla těhotná. Co od takového člověka čekat? Adriana ale bude doufat, že právě Karel je její biologický otec. Dědovi barvitě vylíčí, jak se včera seznámila s Evženem Šmýdem. Než takového otce, to možná raději žádného... Jak dopadnou výsledky testu DNA? Je Karel Chmelarčík Adrianin biologický otec? Vezme ho Vlastimil Pešek konečně na milost?

Lucie zasadí další úder Rozině
Rozina bude brouzdat po internetu a čekat, až zbytek rodiny dorazí domů. Jako první přijde máma. Nabídne jí, ať s ní zajde ještě na faru, protože táta se zdrží v práci. Rozina však odmítne. Vymluví se na sraz se spolužáky. Veronika se opatrně zeptá, jestli v Coolně bude i Dominik. Rozinina prudká reakce ji opět zaskočí. Až dosud se jí dcera se vším svěřovala. Jenže s tím je, zdá se, konec. Rozina do Coolny opravdu vyrazí, i když to původně vůbec neměla v úmyslu... Co ji raní? Proč jí bude Lucie lhát do očí? Co si na ni Lucie vymyslí tentokrát? Přidají se k ní i ostatní? Co se od Roziny dozví Tereza? Prozradí Rozina mamce, čemu teď čelí?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz