Ulice 4.5.2015 - 2816. díl

Jarda si bude dělat starost o mámu. Bedřichovi prozradí, že její zranění není žádnou banalitou. Stále jí hrozí komplikace. Dobré zprávy pro něj nebude mít ani Bedřich. Oznámí mu, že Matouš dnes do práce nepřijde. Vyčítá si, co se stalo. Jardovi se prý kvůli tomu nemůže podívat do očí. Navíc to vypadá, že do dílny už nedorazí nikdy.

Zprávy o Matoušovi Jardu dost zaskočí. Podle něj to Matouš zbytečně hrotí, ale Bedřich ho bude chápat. Jardovi slíbí, že si s Matoušem ještě promluví. Těžkou hlavu bude mít kvůli napadaní Miriam i Boženka Puklická. Případ vyšetřuje policie, takže je možné, že se to po škole rozkřikne. A právě tomu by ráda zabránila. Samotná Miriam si dnes po dlouhé době oddechne. Konečně jí pustí z nemocnice domů... Jak to s Miriam vypadá? Na čem se domluví s Boženkou Puklickou? Čím ji překvapí? A jak dopadne dnešní nečekané setkání Jardy a Matouše?

Rozininy lži
Rozina bude od rána kontrolovat přibývající odpovědi v dotazníku na Facebooku. V šoku bude nejen z otázek, ale i z toho, jak ji spolužáci vnímají. Bude z toho tak rozhozená, že se do školy ani nebude vypravovat. Tátovi zalže, že se právě dozvěděla, že jí odpadla první hodina. Škole se bude chtít evidentně vyhnout. Nejprve se zašije doma, jenže tam bude hrozit, že ji nachytají rodiče. Rozina proto raději odejde ven. Před domem však narazí na Terezu. Ta se bude hned zajímat, proč není ve škole. Rozina jí zalže, že byla u lékaře. Tereza bude automaticky předpokládat, že jde do školy, a tak se k ní přidá... Co se o sobě Rozina dozví ve škole? Co si její spolužáci o dotazníku myslí? Kdo Lucii setře? Proč bude Rozina opět lhát i doma? Co bude Veronice divné? A kdo dnes Rozinu potěší?

Další kapky pro Terezu
Sabina bude Terezu při hodině okázale ignorovat. Tereza na sobě před třídou nedá nic znát, ale bude z ní dost nervózní. Stále nebude tušit, co od ní čekat. Později Tereze moc nepřidá ani informace o tom, co se stalo Miriam. S hrůzou si uvědomí, že Alici ve čtvrtek poradila, kde Miriam najde. Bude si to vyčítat, i když ji Puklická s Kalinou budou ujišťovat, že její vina to není... Jak je to mezi Terezou a Romanem? S čím se Tereza svěří Gábině? Proč se dnes sesype?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz