Ulice 14.5.2015 - 2824. díl

Anča se sejde s Milanem, aby si s ním promluvila o jeho mámě. Otevřeně mu řekne, že se Růže do domova důchodců nechce a že je kvůli tomu nešťastná. Milan se ale ohradí, že to s mámou myslí dobře. Oni sami mu přece psali, že máma je na tom špatně a nedokáže se o sebe postarat. Anča ho ujistí, že to tak skutečně bylo.

Jen díky němu se Růža zase vzchopila. Proto si myslí, že lepší než domov důchodců by pro Růžu byl příslib, že se s ním opět uvidí. Jenže právě to Milan nikomu slíbit nedokáže. V Austrálii se má co ohánět, navíc matka si ani trochu nesedla s jeho manželkou. Takže její výlet do Austrálie nepřichází v úvahu. Ovšem díky moderním technologiím s ní bude neustále v kontaktu. Debata se však záhy zvrtne v hádku, kdy Milan Anču osočí, že jim jde jen o peníze... Přesvědčí ho Anča o opaku? Proč se Milan chytne s mámou? Co se od ní dozví? Proč Bedřichovi rupnou nervy právě kvůli Milanovi? O jaký šok se Milan Liškovým postará?

Evžen Šmýd chce vysvětlení
Naštvaný Karel zajde za Adrianou, aby si vše na rovinu vyříkali. Moc by ho zajímalo, proč o něm Markétě říká taková svinstva. Adriana vzdorovitě opáčí, že jí řekla jen pravdu. A na důkaz svých slov mu připomene románek s její mámou i jak to zkoušel na ni samotnou. Karel se nenechá vyprovokovat. Adrianu ujistí, že dříve, než by si s ní něco začal, by jí řekl, že vážný vztah nehledá. Zároveň ji ubezpečí, že Markétě neublíží. Zhrzené Adrianě to ale stačit nebude. Byla by ráda, kdyby nechal její kamarádku být. Karlovi dojde trpělivost. Adrianě vyčte, že žárlí. Ta si něco takového ale nenechá líbit... Proč Adrianě vadí Karlův vztah s Markétou? Co všechno se dnes Adriana dozví od Evžena Šmýda? Mohl by být jejím otcem? S čím se Adriana svěří dědovi? A jak to bude mít s Eddiem?

Miriam láká změna
Vlastimil Pešek připraví pro Miriam výtečný oběd. Uvaří jí jednu ze svých rybích specialit. Miriam to potěší. Posteskne si, že sama by si teď takovou pochoutku udělat nemohla. Vzápětí Vlastimilovi přizná, že zvažuje odchod do penze. Toho to překvapí, ale rozmlouvat jí to nebude. Naopak začne básnit, jak si teď v důchodu užívá. Nic nemusí, celý den sedí u řeky a je mu báječně... Co na rozhodnutí Miriam poví Peter? Také ji podpoří? A jak je na tom po dvou týdnech vazby Alice?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz