Ulice 15.5.2015 - 2825. díl

Anča si bude dělat starost o Růžu. Ta jí hned ráno pošle zprávu, téměř ještě z postele, že je v pořádku. Zároveň se s ní ale bude chtít i sejít. Anča si na ni po práci chvilku udělá, i když bude mít docela velkou honičku, aby si stihla dobalit věci a odjet do Bechyně na víkendový seminář.

Růža se Anče ještě jednou omluví za Milanův výstup. Podle ní není zlý. Jen všechno musí být po jeho a hned, jinak je vzteklý. Bude ji mrzet, že syn stále nechápe, proč mu nechce dát všechny peníze najednou. Anče se svěří, že má strach, že by už za ní Milan třeba ani nepřiletěl. Domluví se s ní, že v pondělí spolu zajdou do banky, aby si tam uložila své úspory. Anča ji ještě ujistí, že může kdykoliv zavolat Bedřichovi, pokud by něco potřebovala, nebo se něco dělo. Milan chvíli na to zaskočí Růžu zprávou, že už balí... Kdy chce Milan odletět? Co všechno šikovně vyzví od mámy? Čeho je schopen, aby získal její peníze? A proč se Franta ocitne právě kvůli tomu v nebezpečí?

Miriam opět ve škole
Miriam bude poprvé od Alicina útoku opět ve škole. V místě, kde ji Alice napadla nožem, se přeci jen trochu zarazí. Pak ale odhodlaně vyrazí dál směrem ke svému kabinetu. Na chodbě se potká se studenty, kteří ji budou nadšeně vítat. Budou rádi, že je zpět. Miki se jí okamžitě zeptá, co má s rukou. Miriam odpoví, že se zranila. Víc to rozebírat nebude. S Weberem si pak zažertuje na téma psaní známek. Setkání Miriam potěší. Do kabinetu vejde příjemně naladěná. Kolegům přizná, že se do práce už hodně těšila. Tereza se jí konečně sama omluví za to, že Alici za ní poslala... Jak se Miriam rozhodne ohledně odchodu do penze? Jaké zprávy se Peter dozví od Jirky Hermana o Alici a vyšetřování? A čím se Petera nepříjemně dotkne Matouš?

Pešek zasahuje do pátrání
Vlastimil Pešek bude neustále myslet na Adrianu a její pátrání po otci. Rád by jí nějak pomohl, protože mu je jasné, že se jen tak nevzdá, i když to včera tvrdila. S Drbohlavem podle něj nikdo nehne. Se Šmýdem by se ale třeba dalo domluvit, aby na testy otcovství zašel. Amálie ho upozorní, že pokud testy prokážou, že Šmýd není Adrianiným otcem, neznamená to automaticky, že jím je Drbohlav. Toho si bude vědom i Vlastimil Pešek. Ale aspoň by postoupili zase o krůček dál... Jak Vlastimil Pešek u Šmýda pochodí? Jak dopadne Adrianino nečekané setkání s Markétou? A proč bude Eddie Adrianě lhát? Jaké má před ní tajnosti?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz