Ulice 20.5.2015 - 2828. díl

Tereza i Bětka budou ráno hodně zničené. Zatímco Bětku skolí viróza, na Terezu dolehne únava po dopsání písemky. To nejhorší už ale bude mít za sebou. Drobnosti, které jí dnes ještě zbývají, by do zítřka měla bez problémů zvládnout. Matěj jí navíc poradí šablonu, která jí úpravu diplomové práce hodně zjednoduší.

K pohodě ale bude mít Tereza daleko. Ve škole bude muset zažehnat průšvih, který jí hrozí kvůli Sabině. Nemá u ní totiž dostatek známek. Sabina navíc vypouští její hodiny, takže ji ani nemůže vyzkoušet. Tereza proto požádá Davida, zda by si Sabina nemohla u něj v kabinetě napsat písemku. Davida to dost namíchne. Podle něj to není řešení... Vyjde David Tereze přeci jen vstříc? Dokáže se Tereza domluvit se Sabinou na nějakém společném fungování ve škole? Při čem nachytá Sabinu Puklická? A jaká ťafka srazí Terezu do kolen? Co se stane?

Nyklová zachraňuje přátelství s Růžou
Anča přizná Zuzaně, že se jí po Milanově odletu hodně ulevilo. Aspoň mají jistotu, že se už nic dalšího nestane. Bude jí ale líto Růži, která se před pár týdny na syna tolik těšila. Nakonec se dočkala jen zklamání. Zuzanu hodně překvapí, když jí Anča prozradí, že se Růža rozhodla přeci jen odejít do domova důchodců. Náhodou to zaslechne i Vilma Nyklová. Okamžitě se začne zajímat, co se děje. Naštvaná Zuzana to šéfce vpálí pěkně zpříma. Ve zkratce jí řekne, co Růžu potkalo. Neopomene ani připomenout, čím Růžiny trable začaly. Šokovaná Nyklová hned začne apelovat na Anču, aby Růže ten domov důchodců rozmluvila. Nakonec se toho chopí sama... Jak dopadne setkání Nyklové a Růži? Přesvědčí Nyklová Růžu, aby nikam neodcházela? Co se dnes Růža dozví od Milana? A jakou daň Anča zaplatí za stresy, kterých si v poslední době užila ažaž?

Jirkovy naděje
Markéta se bude zajímat, jak Simona dopadla na ultrazvuku. Ta přizná, že na jednu stranu dobře, ale moc přesvědčivě to znít nebude. Dozví se totiž, že na operaci by mohla jít už v půlce června. To ale znamená sehnat urychleně dvanáct tisíc a také domluvit se s Jitkou v salonu. Markéta Simonu ujistí, že jí na operaci přispěje. Jenže i ji předčasný termín zaskočí... Proč Pepan prchne před Simonou do hospody? Co Pepan tají Rudolfovi? Jak dopadne dnešní setkání Jirky a Markéty? Bude z toho rande?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz