Ulice 21.5.2015 - 2829. díl

Tereza s Davidem budou pracovat celou noc. Ráno se oběma uleví, když dopsanou diplomku odešlou na katedru. David se hned poté zvedne, aby se stihl ještě doma převléknout, než vyrazí do školy. Bětka jeho obětavost ocení. Něco takového se v dnešní době moc nevidí. To si uvědomuje i Tereza.

Bětka ji vzápětí zaskočí nevinnou otázkou, jestli Davidově Sylvě nevadí, že celou noc strávil u Terezy. Tereza popravdě odpoví, že to opravdu netuší. Ve škole nevyspalý David vytuhne v Otově kabinetě. Do bdělého stavu ho hodně rychle přivede ředitelka, která si s ním přijde popovídat o Sabině. Zahlédne ji totiž, jak během vyučování odchází ze školy... Jak z toho David vybruslí? Co Puklické prozradí? Čím ho Sabina namíchne? Jak bude chtít napjatou situaci ve škole řešit Tereza? A čím Terezu hodně vykolejí Roman?

Pepanova levárna
Simona oznámí Jitce a Romaně, že by na operaci mohla jít už v polovině června. Jitku to trochu zaskočí, protože počítala s tím, že Simona půjde na zákrok až o prázdninách. Právě v červnu mívají v kadeřnictví vždycky frmol. Simona okamžitě nadhodí, že operaci zruší, ale to jí Jitka s Romanou nedovolí. Romana se nabídne, že v kadeřnictví zůstane, dokud se Simona opět nepostaví na nohy. Jen budou muset urychleně najít náhradu za ni. Jenže to není tak jednoduché, jak to na první pohled vypadá... Co dnes praskne na Pepana? Proč bude kvůli němu Rudolf vidět rudě? A jak to bude se Simoninou operací? Opravdu na ni půjde?

Tony se rozkoukává
Mára potěší Moniku krásnou kyticí a gratulací k svátku. Nebude ale úplně ve své kůži. Monice přizná, že mu volala máma. Opět se chystá do Prahy, ovšem přespat hodlá v penzionu. Stále je totiž uražená kvůli tomu, co se mezi nimi odehrálo během její poslední návštěvy. Moniku to překvapí, protože jeho mámě už několikrát nabízela, že u nich může přespat, kdykoliv to bude potřebovat... Jak Monika nepříjemnou situaci vyřeší? A do koho se zakouká Tony? Má u té dotyčné šanci?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz