Ulice 22.5.2015 - 2830. díl

Moniku bude čekat v Coolně pořádné překvapení. Ráno tam najde s Tonym i Dominiku. Nebude pochyb, že ti dva spolu strávili noc. Tony vzápětí odejde do práce, čehož Monika hned využije k varování Dominiky. Bez obalu jí naservíruje, že Tonyho nedávno pustili z vězení. V Coolně ho nechávají přespávat, protože nemá kam jít.

Monika dá Dominice jasně najevo, co si o Tonym myslí a jaké zkušenosti s ním má. Dominiku tím docela zaskočí. Přestože jí Tony o své kriminální minulosti nic neřekl, zastane se ho. Moniku ujistí, že ona strávila noc s někým úplně jiným. Doporučí jí, aby si s Tonym popovídala. Aspoň pozná, jaký teď je... Proč Mára pozve Tonyho k sobě domů? Co na to řekne Monika? Jak dopadne Tonyho seznámení s Márovou mámou? A jak návštěvu tchyně ustojí Monika?

Jirkova nabídka
Jirka bude rád, že se zase vidí s Markétou. Od setkání si bude hodně slibovat, jenže tentokrát se dočká velkého zklamání. Na jejich schůzku dorazí i Markétin přítel. Pro Jirku to bude obrovská podpásovka. Okamžitě se zvedne a s výmluvou na práci se bude mít k odchodu. Nic netušící Markéta ho ještě dorazí dotazem na peníze, jež jí slíbil půjčit. Zhrzený Jirka jí neodpoví a odejde. Překvapená Markéta si bude marně lámat hlavu, co to mělo znamenat. Možnost, že by ji chtěl Jirka sbalit, okamžitě zavrhne... Čím Markéta zaskočí Simonu? Jak Pepan vyřeší své trable s penězi? Co strejdovi navrhne Jirka? A proč se pohádají Simona s Rudolfem právě kvůli Markétě a Jirkovi?

Pétanque s Liškovými
Usmířené kamarádky Růža a Nyklová si budou chtít vynahradit všechen čas, kdy spolu nemluvily. Obě mají tolik novinek, které spolu neprobraly. Hlavně Vilma bude ráda, že má opět vděčnou posluchačku, se kterou se může poděli o radosti i starosti. Vrásky na čele jí bude dělat hlavně svatební dar pro Lumíra a Světlanu. Termín jejich sňatku se blíží, a ona stále netuší, jak to s odkoupením Květina podílu bude... Co bude dělat starost Lumírovi? Jak si Světlana s Lumírem užijí pétanque s Liškovými? K čemu Světlana dospěje?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz