Ulice 25.5.2015 - 2831. díl

Vilma Nyklová dnes slaví narozeniny. Jako první jí přijde popřát Růža. Přestože teď nemá peněz nazbyt, donese Vilmě kytičku i malý dárek. Tu to potěší, protože ví, jak mizerně na tom Růža nyní je. Hned postaví na kávu, aby si mohly i trochu popovídat.

Jen co Nyklová zmíní synovu svatbu, dojde jí, že Růžu ještě nepozvala. Okamžitě to napraví s tím, že už patří do jejich rodiny. Růžu tím úplně dojme. Tohle přeci jen nečekala. Růža nebude chybět ani na Vilmině narozeninové oslavě, která se bude konat odpoledne v pekařství... Jaký dárek udělá Nyklové velkou radost? Co jí dnes navrhne Květa? Jak na to Nyklová zareaguje? A co si o tom bude myslet Mastný?

Tonyho malér v práci
Mezi Monikou a Márovou matkou bude panovat křehké příměří. Obě to ale bude stát dost úsilí. Márova matka se bude hlídat, aby mladým nezasahovala do života. Monika zase bude muset skousnout téma Věrčiny závěrečné práce do školy. Dokonce jí pomůže text přepsat do počítače, i když se bude týkat fází porodu. Věra jí bude vděčná, protože bez její pomoci by to nezvládla. Počáteční idyla ale dlouho nevydrží. Tony se vrátí z práce už dopoledne, navíc pořádně namíchnutý. Monice prozradí, že se na stavbě ztratil nějaký materiál. Všichni automaticky obviňují jeho, přestože nic neudělal... Opravdu je Tony nevinný? Proč se ho Monika nečekaně zastane před Márovou matkou? Co se mezi nimi odehraje? A s čím vším se Tony svěří Monice?

Dominikova nabídka
Rozina se bude i nadále stranit spolužáků. Dominika to ale neodradí. Zajde za ní, aby se s ní domluvil na dalším společném projektu do školy. Rozinu to potěší. Zároveň si ho i trochu vychutná. Nadhodí, že on teď přeci dělá projekty s Luckou. Dominik ji ujistí, že mu to jednou bohatě stačilo. Teď potřebuje jedničku, proto šel za ní. Když mu Rozina spolupráci slíbí, Dominikovi se viditelně uleví. To neujde Lucii, která je bude zpovzdálí žárlivě pozorovat. Sama později zajde za Rozinou s prosbou o pomoc se seminárkou... Pomůže Rozina i jí? S čím se Rozina svěří Yvetě ze Vsetína na Facebooku? A jak dopadne oslava Filipova svátku?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz