Ulice 26.5.2015 - 2832. díl

Veronice bude dělat starost Rozina, přestože včera byla po dlouhé době veselá. Dříve se jí se vším svěřovala. Nyní ale Veronika nemá nejmenší tušení, co ji trápí. Může se jen domýšlet, že to nějak souvisí s Dominikem. Martin začne na Dominika hned nasazovat. Veronika ho však utne, aby je náhodou Rozina nezaslechla.

O pár hodin později Rozině zvedne náladu právě Dominik. Hodně bude stát o jejich spolupráci na seminárce, aby dostal dobrou známku. Dokonce slíbí, že sám i něco napíše a nebude to nechávat na poslední chvíli. Jejich domluvu bude opět žárlivě sledovat Lucie. Nakonec jí to nedá a připojí se k nim, aby Dominika pozvala do Coolny… Přijme Dominik její pozvání? Čím pobaví Rozinu? S čím vším se Rozina svěří na Facebooku Yvetě ze Vsetína? A jak odhalí její pravou identitu? Jaké následky to bude mít?

Překvapení pro Miriam
Miriam ráno zjistí, že se na zraněnou ruku stále nemůže spolehnout. Zatím v ní neudrží ani šálek s kávou. Peter ji okamžitě povzbudí a její handicap obrátí v žert. Ve škole Miriam prozradí Tereze, že odchází do důchodu. Bude si jista, že Tereza udělá státnice a od září přebere její úvazek. Terezu tím naprosto vykolejí. Bez Miriam si školu neumí představit. Stejně zaskočení budou i studenti, až jim Miriam poví, k čemu se rozhodla… Podaří se někomu přesvědčit Miriam, aby ještě do penze neodcházela? Jaké překvapení pro ni vymyslí Tereza? Co na to řeknou Ota, David a ředitelka Puklická?

Květa se mstí Nyklové
Květa se dopoledne zajde zeptat Nyklové na její poslední slovo. Ta jí v dobrém znovu vysvětlí, že o žádný penzion nemá zájem. Chce odkoupit její podíl, aby se mohli s Lumírem a Světlanou v pekařství osamostatnit. Jenže právě to Květa nebude chtít slyšet. Zaskočené Nyklové oznámí, že ona má s firmou jiné plány. Potřebuje ji jako celek, takže se zřejmě na ničem nedomluví. Pro Nyklovou to bude pořádný šok. Takový podraz od Květy vážně nečekala… Čím Květu naopak potěší Mastný? Co na Květiny plány řekne Lumír? Je nějaká šance, že by se přeci jen domluvili? A proč Lumírovi rupnou nervy kvůli matce?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz