Ulice 1.6.2015 - 2836. díl

Martin bude ráno vypravovat děti do školy sám. Veronika zůstala na Moravě s tátou, kterého manželčina náhlá smrt velmi zasáhla. Také Rozina s Filipem budou hodně skleslí. Babičku měli rádi, její skon je pro ně velkou ranou. Rozina se bude snažit zastat co nejvíce domácích prací a pomoci tak tátovi i mamce.

Filip bude u snídaně řešit, co teď bude s dědou. To teď zůstane doma úplně sám? Rozina i táta by ho rádi nějak povzbudili, ale ani oni nebudou vědět, co bude dál. Rozina však dostane naloženo ještě víc. Ve škole si na ni Lucie vymyslí další úkol, ze kterého Rozině dost zatrne... Udělá Rozina i tentokrát, co po ní Lucie bude chtít? Kam až je Lucie schopná v šikaně Roziny zajít? Kdo Rozině nečekaně otevře oči? A čím ji Lucie namíchne?

Lov Drbohlavovy DNA
Adriana bude ráno popohánět Eddieho do práce, aby stihl vše připravit, než do kanceláře dorazí Drbohlav. Eddie je odhodlán jejich plán dotáhnout až do konce, i když tím riskuje své místo. Ví, že do šéfovy kanceláře bez jeho svolení nesmí. Navíc je tu riziko, že by Drbohlav mohl odhalit jeho fintu. V kanceláři šéfa se bude Eddie činit. Chlupy Máni přilepí zespodu na křeslo, aby je měl Drbohlav hned pod nosem. Bohužel z kanceláře nestačí včas uprchnout. Když z ní bude vycházet, nachytají ho Drbohlav a Zora. Eddie si hbitě vymyslí důvod, proč v šéfově kanceláři byl. Zároveň se bude modlit, aby mu to prošlo... Sežene Eddie vzorek Drbohlavovy DNA? Co bude největší oříšek? Proč kvůli tomu bude i krást? Čím mu život zkomplikuje Zora? A čím ho překvapí Adriana?

S Ančou je zle
Anča bude mít opět honičku. Hned z práce jede vyzvednout dárek pro Emu k narozeninám, odpoledne s ní pak vyráží na oslavu Dne dětí. Zuzana jí okamžitě doporučí, aby zapojila i Frantu. Anča ji ujistí, že Franta se doma nefláká, ale dnes má odpoledne školu, takže dárek vyzvednout nestihne. Když Anča později dorazí domů, bude docela vyřízená. Již v práci ji začne bolet hlava. A časem se to ještě zhorší... Jaký dárek Ema dostane? Kdo pojede s Emou na oslavu Dne dětí? Co Franta prozradí Bedřichovi? A proč si budou všichni dělat starost o Anču?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz