Ulice 5.6.2015 - 2840. díl

Tereza bude s Davidem probírat Lucii a jejího otce. Ani se Lucie nezeptal, proč to udělala. Terezu napadne, že Lucie si zřejmě na Rozině léčila mindráky z táty. Podle Davida to je možné, ale s tím oni nic nenadělají. Tereza by však o jednom řešení věděla. Psycholožka z pedagogicko-psychologické poradny jí nabídla, že by pracovala i s Lucií. Určitě by jí to pomohlo. Tereza jen neví, jak to Lucii říct.

S Davidem se nakonec dohodnou, že se to pokusí navrhnout jejímu otci. Ten se dnes zastaví za ředitelkou Puklickou, aby s ní projednal výši trestu pro Lucii. Vůči trojce z chování a podmínečnému vyloučení ze školy se ohradí. Podle něj by jeden postih bohatě stačil. Puklická s ním však diskutovat nebude. Upozorní ho, že se Lucie dopustila vážného provinění... Co bude pro Webera poslední kapkou? Čím a proč bude Weber vydírat Martina? Proč dnes Tereza opět zpraží celou třídu? Jak dopadne Rozinino setkání s Viki, Frantou a Frodem? A na čem se Rozina domluví s tátou?

Plánování rozlučky se svobodou
Lumír se pustí do přeměřování dětského pokoje, aby mohl dát Jardovi a Bedřichovi zadání na jeho vybavení. Světlana však z Lumírovy představy moc nadšená nebude. Nechce, aby bylo dítě ve svém pokoji v ohrádce. Lumírovi tím ale chuť do budování nevezme. A náladu mu nezkazí ani jeho matka, která na něj bude stále nabroušená kvůli svatbě. Až když ji Lumír ujistí, že vše zůstává při starém, opět ho vezme na milost... Jak to bude s pozváním Květy na svatbu? Jak si Lumír představuje rozlučku se svobodou? Kdy ji uspořádá? A proč by Světlana svatbu nejraději odsunula na pozdější termín?

Jak přesvědčit Rudolfa?
Simonina operace křečových žil se blíží. Jitce a Romaně se Simona přizná, že už by ji chtěla mít za sebou. Zároveň se svěří, že by byla ráda, kdyby Rudolf šel na svou operaci již v úterý. Jenže to znamená mimo jiné i další komplikace v saloně, protože Simona by se o Rudolfa ráda postarala, až ho pustí z nemocnice. Jitka pro ni bude mít naštěstí dobré zprávy. Dnes se má přijít ukázat adeptka na místo po Romaně. Samotná Romana Simoně slíbí, že to za ni vezme, jak dlouho bude potřebovat... Podaří se Simoně přesvědčit Rudolfa, aby na operaci šel? Kdo ji podpoří? Kdo bude naopak proti? A jak to vidí samotný Rudolf?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz