Ulice 8.6.2015 - 2841. díl

Simona bude ráno jeden velký otazník. Jak se Rudolf nakonec rozhodl? Půjde zítra na tu operaci? Rudolf o tom přemýšlel celý víkend, ale stále si není jistý, jestli je teď na operaci připraven. Počítal s ní až na podzim, tohle je na něj přeci jen moc narychlo.

Rudolf navíc Simoně prozradí, že na operaci nechce jít ani kvůli Pepanovi, protože mu slíbil, že opravu jeepu co nejdříve dokončí. To bude pro Simonu poslední kapka. Jen co vyjde z bytu, Pepanovi zavolá. Naštvaně ho požádá, aby za ní okamžitě přišel do kadeřnictví, protože s ním potřebuje mluvit. Tentokrát ho už šetřit nebude. Seřve ho na tři doby a pak ho postaví před hodně těžké dilema – buď Pepan teď hned přesvědčí Rudolfa, aby šel na operaci, nebo mu ona sama řekne, jak jim všem Pepan lhal a jak je podvedl… Jak se Pepana rozhodne? Co je pro něj menší zlo? Jak své dilema vyřeší Rudolf? A jak to bude dál mezi Jirkou a Markétou? Najdou si k sobě zase cestu?

U Romana přituhuje
Tereze trochu zatrne, když dnes dorazí krátce po zvonění do třídy i Sabina. Ta ale nebude stát o žádné problémy. Tereze dá omluvenku s tím, že byla minulý týden na soutěži a že si všechno doplní. Poté zamíří do lavice, čímž dá Tereze jasně najevo, že o žádnou další konverzaci nestojí. Pro Terezu to bude hodně náročné, ovšem Roman na tom bude ještě hůř. Tereze se svěří s tím, že dusno doma už nezvládá… Jak Roman tíživou situaci doma vyřeší? Čím Terezu zaskočí táta? A co si o Romanovi myslí Matěj?

Lumírova rozlučka se svobodou
Lumír bude mít těžkou hlavu kvůli dnešní rozlučce se svobodou. Jardovi a Bedřichovi přizná, že by ji nejraději zrušil. Nechce riskovat podobný malér jako před devíti lety, kdy ho Světlana nachytala se striptérkou. Jarda s Bedřichem ho ujistí, že žádný striptýz nechystají. Jarda si bude Lumíra trochu dobírat, ale jemu do smíchu moc nebude. Až když ho Bedřich ubezpečí, že to bude důstojný večer, Lumír se přeci jen uklidní a na rozlučku se svobodou kývne… Jaké překvapení ti dva pro Lumíra přichystají? Jak Lumírova rozlučka se svobodou nakonec dopadne? A jakou boudu ušijí na Lumíra Mastný s Tondou Hložánkem?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz