Ulice 9.6.2015 - 2842. díl

Digi zavolá Monice skvělou novinu. Zítra přiletí do Prahy párty na oslavu narozenin oblíbené vychovatelsky z dětského domova. A ráda by se při té příležitosti viděla i s ní. Monika bude okamžitě nadšeně souhlasit. Vzápětí kvůli tomu odmítne Věřino pozvání do Národního divadla.

Monika ujistí Márovu matku, že jinak se nic nemění. Může u nich zůstat, jak dlouho bude potřebovat, aby si v klidu dopsala svoji závěrečnou práci. Monika pak zajde do Coolny za Márou, aby se s ním domluvila, jak zařídit, aby se Digi nepotkala s Tonym. V Márovi by se v tu chvíli krve nedořezal. Zmínka o příjezdu Digi ho dost rozhodí… Jak si to vyloží Monika? Proč Máru tak zaskočí zpráva o Digi? Proč se s ní nebude chtít potkat ani on? Co mu na to řekne Tony? A čím Mára překvapí svou mámu i Moniku?

Daniela v manželově hnízdečku lásky
Tereza bude od rána hypnotizovat mobil a čekat na zprávu od Romana. Sama mu psát nechce, aby mu ještě více nezkomplikovala život. Bětce přizná, že by se za ním nejraději hned rozjela, ale neriskne si to. Bětka raději převede řeč na jiné téma. Tereze navrhne, aby jela spolu s ní a Matějem na dovolenou. Také letos se chystají někam do hor. Tereza ale odmítne s tím, že už má jiné plány. Ráda by strávila aspoň pár dní s Romanem, dále ji čeká dovolená s Gábinou a hlavně učení na státnice. Kromě toho bude stále ve hře i jazykový kurz v zahraničí, který jí chtějí rodiče darovat ke státnicím. Bětka Tereze navrhne, aby tátovi řekla pravdu. Určitě by se jí ulevilo. Samotný Tomáš už tuší, že se s Terezou něco děje. Vypraví se na výzvědy za Otou a Davidem, aby zjistil, jak se věci mají… Co se od nich dozví? Jak je možné, že Terezu a Romana vyhmátne v jejich hnízdečku lásky Romanova manželka Daniela? Jak tohle setkání dopadne? Rozejde se Roman s Terezou kvůli rodině?

Lumírova rozlučka se svobodou na radnici
Lumír se ráno probudí s obrovskou kocovinou a ještě větším oknem. Nechápavě bude koukat na pétanqueovou kouli ve své posteli. Vzápětí zjistí, že má průšvih v práci, protože zaspal. Světlana ho ujistí, že v pekařství se na tuto eventualitu připravili už včera, když ho domů přivedli Jarda s Bedřichem. Zatímco Světlana bude brát Lumírovu rozlučku se svobodou s nadhledem, matka si ho později v práci přeci jen vychutná. Výmluvně mu naznačí, že aby udělal pořádek v účetnictví firmy i v pozvánkách pro svatební hosty. Lumírovi ihned dojde, kam tím matka míří, a raději prchne do kanceláře. Po čase si pro Lumíra přijdou policisté. Oznámí mu, že se má neprodleně dostavit na radnici… Jaký malér má Lumír na úřadě? Vyjde Hložánkovi a Mastnému jejich bouda? Čím je zaskočí striptérka Mimi? A co všechno Lumír přizná večer Světlaně?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz