Ulice 12.6.2015 - 2845. díl

Peter zajde za Miriam až ráno. Bez obalu jí přizná, že je od včerejška mrzutý kvůli tomu, co se stalo u Vlasty. Miriam ale bude Vlastimila hájit. Podle ní jen otevřeně řekl, co měl na srdci. Tím však znovu zasáhne Peterovo citlivé místo. A to nejen kvůli Alici.

Peterovi se opět vybaví, jakým sehraným dojmem na něj Vlastimil a Miriam působili. A hned to Miriam i žárlivě vyčte. Aby se uklidnil, odjede na letiště. Miriam bude konflikt mrzet, navíc ve škole se bude muset postavit čelem další nepříjemnosti. Nezbude jí nic jiného než oznámit studentům, že ztratila jejich slohové práce. A to pro ně znamená, že si je po víkendu napíší ještě jednou... Jak třída zareaguje na přiznání Miriam? Kdo ji hodně překvapí? Usmíří se Peter s Vlastimilem? Čím Peter u Miriam zaboduje? A jak si to užije Miriam na rybách s Vlastimilem?

Tomáš vs. Roman
Tomáš dnes zahlédne ve škole Romana s Oliverem. Když uvidí, jaká jsou sehraná dvojka a jak Romanovi na synovi záleží, nedá mu to. Ženatého milence své dcery osloví a rozhodně to nebude jen zdvořilostní rozhovor. Romanovi otevřeně doporučí, aby se s Terezou rozešel, pokud už teď ví, že od rodiny nedokáže odejít. Roman ho ujistí, že Tereze nechce ublížit, ale jak to s nimi bude dál, mu neřekne. Později Tomáš přizná Tereze, že s Roman mluvil. Ta se v první chvíli vyděsí. Vzápětí se však na tátu naštve... Pochopí Tereza svého tátu? A jak se na Tomášovu přímost a upřímnost dívá Roman? Rozejde se s Terezou, jak mu Tomáš doporučil?

Světlaniny nečekané potíže
Světlana dnes nebude ve své kůži. Lumír to okamžitě přičte problémům v těhotenství, jen nebude moci vypátrat, co Světlanu vlastně trápí. Ta mu to nakonec prozradí, čímž mu nasadí brouka do hlavy. O Světlaniných potížích se zatím v žádné chytré knize nedočetl. A tak zasedne k počítači, aby si vyhledal, je Světlaně pomoci. Bohužel ho při tom nachytá jeho zvědavá matka... Řekne Lumír Nyklové pravdu? S čím se Světlana svěří Gábině? Co u Lumíra opravdu ocení? A proč si chce Gábina promluvit s tátou kvůli Květě?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz