Ulice 17.6.2015 - 2848. díl

Eddie se znovu pokusí dovolat Drbohlavovi, ale ani tentokrát neuspěje. Adriana uštěpačně poznamená, že s ním Drbohlav zřejmě nechce mluvit. Kdyby to bylo na ní, Drbohlav by se nikdy nedozvěděl, že jejím biologickým otcem není. Eddie, jenž se vůči Drbohlavovi nezachoval právě fér, by mu ale pravdu řekl rád. Nakonec mu napíše esemesku. Nechá na něm, jestli se s ním bude chtít sejít nebo ne.

V Coolně bude Adriana probírat Šmýdův pozitivní test otcovství s Karlem. Dojde jí, že kromě táty má třeba i celou novou rodinu, kterou by ráda poznala. Jenže to by o ni musel Šmýd projevit aspoň nějaký zájem. Ten ji tentokrát příjemně překvapí. Zastaví se za ní, aby se dozvěděl výsledek testu DNA… Jak Evžen Šmýd přijme skutečnost, že je Adrianin otec? Čím Adrianu dost zaskočí? Najdou si k sobě ti dva cestu? A co si bude o jeho reakci myslet Vlastimil Pešek?

Jak uhlídat Frantu a Skyler?
Bedřich bude u snídaně vyzvídat, co má dnes Skyler v plánu. Návštěvu galerií jí schválí, ovšem jakmile se dozví, že Franta by s ní byl odpoledne sám doma, okamžitě rázně zakročí. Na rovinu Frantovi řekne, že si právě tohle nepřejí. Skyler jako by tušila, kde je problém. S milým úsměvem oznámí, že by odpoledne ráda vyrazila někam na výlet, třeba na Karlštejn. Bedřichovi i Anče se okamžitě uleví. Podle nich to je skvělý nápad, ovšem Franta se na to tak nadšeně tvářit nebude. Skyler zaujme Ančin čaj z řimbaby, který pije kvůli bolestem hlavy. Přestože Anča Bedřichovi potvrdí, že jí čaj pomáhá, odpoledne bude muset opět vyhledat pomoc léčitelky Halamové… Proč se Franta a Skyler postarají Bedřichovi o infarktovou situaci? Co Helena Halamová doporučí Anče? Jak se na to bude tvářit Bedřich? A jak to dopadne se společnou dovolenou Liškových?

Veroničino trápení
Veronika bude po telefonu uklidňovat osamělého tátu, jenž si jí bude stěžovat na obědy, které mu nosí sousedka. Veronice bude táty líto, ale v Loučce s ním teď bohužel být nemůže. Rozina by mámě ráda nějak ulehčila, a tak se bude snažit zastat co nejvíce domácích prací. Veronika by ale byla mnohem raději, kdyby Rozina zase začala chodit do školy. Jenže ta se na to pořád necítí. Rozininu přítomnost ve škole by však přivítal Kalina. Pokud si totiž Rozina nenapíše čtvrtletní písemku, bude jí muset dát horší známku na vysvědčení. A to by opravdu nerad… Co Kalina navrhne Davidovi? Jak je na tom Rozina v dalších předmětech? Půjde přeci jen do školy? Co jí navrhne Tereza? A čím Veronika zaskočí Martina?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz