Ulice 25.6.2015 - 2854. díl

Světlana bude od rána přijímat gratulace ke svatbě. Hodně štěstí jí telefonicky popřeje i Ingrid, která bohužel nebude moci přijet. Světlanu bude mrzet, že její štěstí s ní nemůže sdílet ani bratr Hrihorij, jenž před necelými třemi lety tragicky zemřel, ani rodiče, které ztratila ještě dříve než bratra.

Světlana už nikoho blízkého nemá, a tak ani nebude tušit, kdo ji dnes odvede k oltáři. Vzápětí ji však pobaví pohled na Lumíra, jemuž se spálený obličej do rána pořádně vybarví. Lumírovi ale do smíchu moc nebude. Zjistí, že se po včerejší vyjížďce do Kralup nemůže pohnout. Kromě namožených svalů na nohou bude mít i zablokovaná záda. Lumírovi dojde, že je zle. Začne se modlit, aby ho Simona dala před obřadem dohromady. Ta se bude opravdu činit. Světlana si později docela oddechne, když se Lumír konečně postaví na nohy a dokonce udělá i pár hodně nejistých kroků... Kdo povede Světlanu k oltáři? Jaké překvapení přichystá novomanželům i všem svatebním hostům Nyklová? Kdo chytí svatební kytici? A dojde i na únos nevěsty?

Co se děje s tátou Veroniky?
Farář Ryba se ráno náhodou potká s Rozinou. Překvapí ho, že není ve škole. Rozina přizná, že do ní už nějaký čas nechodí. Farář se okamžitě bude zajímat, co se stalo. Rozina naváže na jejich poslední rozhovor o zlu. Svěří se mu, jak ji spolužačka šikanovala i vydírala a jak byla slabá na to, aby se zlu postavila. Farář ji ale ujistí, že slabá nebyla. Vždyť se zlem bojovala. Zároveň přizná, že i on měl v životě chvíle, kdy musel bojovat se svým strachem. Rozinu opět povzbudí. Navíc jí dá i další cenné rady. Ty by dnes potřebovala také Veronika. Zatelefonuje jí totiž sousedka z Loučky kvůli jejímu otci. Veroniku zprávy z Moravy natolik vyděsí, že si začne dělat o tátu starost... Proč bude mít Veronika strach o tátu? Co s ním je? Čím Rozina zaskočí Martina? A co se Rozina dozví od Viki a Franty?

Poklady Miriam
Tereza a ředitelka Puklická prozradí Mikiho třídě, co připravují na zítřek pro profesorku Hejlovou. Zároveň budou studentům klást na srdce, aby se před Miriam při hodině nepodřekli. Ta na svých studentech okamžitě pozná, že se něco děje. Příčinu jejich nesoustředěnosti se ale nedozví. Kalina svede chování studentů na blížící se prázdniny. Miriam mu dá za pravdu a pustí to z hlavy. Bude mít totiž jiné starosti... Čím Miriam překvapí Terezu? Jaké poklady najde? Co ji zaskočí? A čím pobaví později Petera?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz