Ulice 24.8.2015 - 2856. díl

K Monice ráno dorazí Štěpán. Ta ně něj už čeká, ale i tak se ve dveřích trochu zarazí. Vzápětí mu dá přátelským objetím najevo, jak s ním soucítí, a že v ní má oporu. Poté se hned starostlivě zeptá, jak mu je. Štěpán suše odvětí: „Jako by mi umřel brácha.“

K Monice Štěpán přijede rovnou z letiště, aby se setkal s Digi, která už je v Praze tři dny i s holkami. Monika Štěpána ujistí, že to Digi jakž takž zvládá, i když je na ní den ode dne patrnější, kolik úsilí ji to stojí. Kvůli holkám se to ale snaží ustát. Monika Štěpánovi hned i poděkuje za to, jak Digi v posledních dnech pomáhá. Přitom to není ani pro něj jednoduché. Bratrův skon ho zasáhl, navíc jeho partnerka Veronika by měla příští týden rodit... Jaké byly Markovy poslední chvíle? S čím se Štěpán svěří Monice? Jak je na tom po manželově smrti Digi a jak její dvě dcery? Na čem se Digi se Štěpánem shodnou a na co budou mít trochu jiný názor?

Kempování s Milošem
Anča, Bedřich a Franta od rána balí, protože po obědě vyrážejí na společnou dovolenou pod stany. Bedřich musí ještě na skok do práce, aby Jardovi připravil materiál na montáž Lumírova dětského pokoje. Anču ale ujistí, že se v dílně dlouho nezdrží. Franta mu však oznámí, že spěchat opravdu nemusí. Také máma Skyler musí narychlo do práce, takže z Amsterodamu vyrazí po poledni. Pro Frantu to bohužel znamená, že Skyler uvidí až v noci. Přitom spolu mohli být už od pátku, kdyby ji rodiče nechali jet samotnou. Anča s Bedřichem se pokusí Frantu povzbudit, ovšem marně. Anču později potěší nečekaná návštěva. Helena Halamová jí donese knížku, o které se spolu bavily v létě na semináři... Co Anču zaujme? Jak si Franta vystřelí z Bedřicha? Proč s Liškovými zůstane v kempu i Miloš? Co vyvede? A kdy nakonec dorazí na společnou dovolenou s Liškovými Skyler s rodiči?

Květa se ujímá vlády nad hospodou
Lumír si dá záležet na přípravě menšího pohoštění pro Jardu, jenž mu montuje nábytek v dětském pokoji. Termín porodu se blíží, a tak se Lumír trochu strachuje, jestli to Jarda stihne. Ten ho ubezpečí, že do 25. září, kdy má Světlana rodit, už bude pokoj dávno hotový. Také Vilma Nyklová již žije brzkým příchodem vnoučete na svět. Starosti jí ale dělá i Květa, která se po dovolené opět objeví v pekařství. Jen co vejde, okamžitě se do Nyklové pustí kvůli vyměněnému štítu na domě. Ovšem Nyklová se nedá. Sebejistě jí oznámí, že změna štítu je v její kompetenci. Něco takového si však Květa nenechá líbit... Čím Nyklovou usadí? Jak zahájí svou vládu nad hospodou? A co se hodně nemile dotkne Lumíra?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz