Ulice 26.8.2015 - 2858. díl

Také dnes vstane Anča jako první, i když to s Justine táhly téměř až do rána. Bedřich využije toho, že jsou sami, a navrhne jí, aby se šli projít do lesa. Než to stihnou uskutečnit, probudí se i Franta s Emou. Zatímco Franta se chystá se Skyler a bohužel i s jejím otcem na kola, Ema by se šla ráda koupat. Bedřich jen zaúpí, protože o nějakém soukromí s Ančou si může nechat jenom zdát.

Když vstane Miloš, objeví u karavanu jen na Justine. Okamžitě toho využije a lámanou angličtinou i němčinou s ní zapřede hovor. Nebude to dlouho trvat a podaří se mu další slušný trapas... Jaké dilema bude Miloš řešit těsně před odjezdem? Proč bude Franta na prášky ze Skyleřina táty? A co vymyslí večer? K čemu ho inspiruje Bedřich?

Zásadní rozhodnutí Digi
Máru ráno probere Moničin budík. Když ale zjistí, kolik je hodin, požádá Moniku, aby ho nechala ještě chvíli dospat, protože Coolnu zavíral až ve tři v noci. Monika mu to slíbí, jenže už vzápětí ho začne hypnotizovat pohledem a čekat, až se probudí. Mára její pohled vycítí a záhy kapituluje. Odevzdaně se zeptá, co s ním chce probrat. Monika na něj okamžitě vychrlí, co jí leží v hlavě. Ráda by Digi nabídla azyl u nich doma, dokud si nenajde vlastní bydlení. Myslí si totiž, že by se měla přestěhovat i s holkami do Prahy co nejdříve. Mára to Monice odsouhlasí, i když si není jistý, jestli právě s ním bude chtít Digi bydlet. Monika to Digi vzápětí navrhne. Ta jí je za péči i pomoc vděčná. Prozradí jí, že se má dopoledne sejít s ředitelkou nedaleká školy, aby se s ní domluvila o podmínkách přijetí holek do první třídy... Jak se budou holky tvářit na stěhování do Prahy? Z čeho má Digi největší obavy? Co jí na to řekne Štěpán? A s čím se Digi svěří Jitce?

Život na staveništi
Lumír a Světlana si o ranní pohodě u snídaně mohou nechat jenom zdát. Od rána se celým bytem opět rozléhá rámus způsobený vrtačkami s sbíječkami. Těhotná Světlana nemá doma chvíli klidu, a tak ji napadne, že by o víkendu zajela k Ingrid. Lumír jí to ale začne okamžitě vymlouvat. Co když to na ni přijde právě tam? Světlana ho ujistí, že se rodit ještě nechystá. A u Ingrid si alespoň trochu odpočine. Lumíra však nepřesvědčí. Raději pro ni vymyslí provizorní azyl, aby ji měl stále na dosah. Domluví s máti, že Světlana bude přes den u ní. Samotná Nyklová se rozhodne využít kontejneru, který nechala Květa přistavit k hospodě. Požádá Lumíra, aby do něj naházel nepotřebné věci ze sklepa. Lumír o tom ale nebude chtít ani slyšet. Matce raději slíbí, že to později sám odveze do sběrného dvora... Co Nyklová vyvede za jeho zády? Jak se k tomu postaví Květa? A čím Lumíra i Nyklovou vyděsí Světlana?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz