Ulice 28.8.2015 - 2860. díl

Skleslý Franta stále marně čeká na jakoukoliv zprávu od Skyler. Nepřestává doufat, že se spolu ještě uvidí, než Skyler odjede i s rodiči domů do Amsterodamu. Bedřichovi i Anče je zamilovaného Franty líto stejně jako nemocné Emy. Ta už sice nemá teplotu, ale stále jí není dobře.

Bedřich nabídne Anče, že je s Emou odveze k lékaři. To ale Anča prozatím odmítne. Nechce do Emy cpát zbytečně antibiotika, když se jedná jen o nachlazení. Raději poprosí Helenu, jestli by jí pro Emu nedala nějaké bylinky. Setkání s Helenou se ale tentokrát trochu obává. Musí jí totiž přiznat, že jí zničila knížku, kterou jí půjčila. Chvíli poté, co Halamová dorazí, zaskočí Anču Franta pro něj skvělou novinou. Skyler k nim přijde i s rodiči na návštěvu... Jak tahle návštěva dopadne? S čím se Anče svěří Skyleřin táta? Jak Frantu zachrání právě Helena Halamová? Čím Anču i všechny ostatní Helena hodně překvapí?

Rudolfovo tajemstí
Rudolf je po létě jako vyměněný. Poctivě trénuje operovaný kloub jízdou na rotopedu i cviky, které mu doporučil lékař. Simona je na jednu stranu ráda, že se Ruda takhle snaží. Ovšem nic se nemá přehánět. A právě to Ruda teď dělá. Podle Simony až příliš zatěžuje nový kloub. Rudolf je ale jiného názoru. Konečně jsou znát výsledky a ty stojí za to! Jen co Simona odejde do práce, udělá si ze židlí improvizovanou oporu a zkusí to, o čem dvacet let jen snil... Jaký významný den dnes Rudolf zažije? Komu se pochlubí? Proč si bude dělat Simona o Rudolfa starost? A jaká je Sandřina pravá tvář?

Setkání s tchyní
Monika si snad stokrát překontroluje vyplněnou přihlášku na vysokou školu, aby ji odevzdala v pořádku. Dnes je poslední den, kdy ji může podat, proto nechce nic podcenit. Zároveň má však obavy, jak to všechno zvládne. Povzbudí ji nejen Mára, ale i máma, která ji hned ráno zaskočí nabídkou, že jí s tátou zaplatí školné za první ročník. Moničina nervozita má ještě jednu příčinu. Odpoledne se uvidí s Márovou matkou. A vůbec netuší, co od tohoto setkání očekávat... Jaké budou Moničiny první dojmy ze školy? Na čem se nakonec domluví s mámou? Co by podle Simony neměla Jitka podceňovat? A jak dopadne Moničina schůzka s Věrkou? Co má Márova máma na srdci tentokrát?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz