Ulice 31.8.2015 - 2861. díl

Rudolf ráno zase poctivě cvičí. Simona obdivuje jeho vytrvalost, zároveň ho ale nabádá, aby to nepřeháněl a operovaný kloub tolik nezatěžoval. Než vyrazí do práce, Rudolf ji ještě stihne pozvat do hospody, kde navečer opět hraje. Potěšená Simona mu slíbí, že přijde. A hned si u něj objedná i jednu písničku na přání.

Později Rudolf ohromí Jirku svými pokroky. Hned se s ním i domluví na malém překvapní pro Simonu, jež si naplánoval právě na večer do hospody. Jen co se ti dva spiklenci dohodnou, přijde i Pepan, aby společně probrali cenu, za kterou se pokusí prodat opravený džíp... Co na sebe Pepan prozradí? S jakým ohněm si to zase zahrává? Jak se Rudolfovi povede jeho překvapení pro Simonu? Proč právě Simona na dnešní večer hned tak nezapomene?

Tanec kolem Věrky
Monika si ráno zavolá s Digi, aby zjistila, jak na tom je. Potěší ji, když se dozví, že Digi už má v Londýně téměř vše vyřízené. Ve čtvrtek dorazí i s holkami do Prahy. Monika se jí na oplátku svěří, že má z návratu do školy docela obavy. Co když jí učení nepoleze do hlavy? Digi ji povzbudí a zároveň slíbí, že s angličtinou jí určitě pomůže. Starosti má i Mára. Od táty se dozví, že máma je opět v Praze kvůli svým vyšetřením. V létě se jí opravdu udělalo několikrát zle, ale podle táty to určitě není nic vážného. Jenže otec Máru nepotěší ani zprávou, že se máma spolehlivě rozčílí při jakékoliv zmínce o něm. Monika se pokusí Máru uklidnit. Slíbí mu, že Věrce zavolá, aby zjistili, co s ní je. Ta se dnes dozví výsledky prvních vyšetření. A žádnou radost z nich mít nebude... Co je Věrce? Proč ji Jitka vyšle kvůli jejím potížím za Oldou? A čím Věrka zaskočí Oldu i Jitku?

Konec prázdnin u Maléřových
Maléřovi se vrátí z Loučky, kde Filip s Rozinou strávili celé prázdniny. Veronika hned po příjezdu zavolá tátovi, aby zjistila, jak to zvládá. Po dvou měsících je totiž doma opět úplně sám. Starosti jí ale dělá i Rozina, kterou trochu vykolejí Filipova zmínka o škole. Vzápětí k nim však dorazí Viki, jež Rozině hned zvedne náladu... Na čem se holky domluví? Jak je na tom Rozina těsně před začátkem školního roku? A na čem je dohodnutá s rodiči?

Obavy o Rozinu! Co se děje u Maléřových?
Jako by se vrátila noční můra, kterou Maléřovi zažívali před prázdninami. Veronika má opět starost o Rozinu. Proč? Maléřovi doufali, že se vše zažíná obracet k lepšímu. Šikanovaná Rozina i Filip strávili celé prázdniny v Loučce, což prospělo nejen jim, ale i ovdovělému dědovi. Jenže prázdniny jsou u konce. Jak je na tom Rozina nyní? A jak Veroničin táta? Citlivá Veronika okamžitě pozná, že se něco děje, jen co se s dětmi vrátí z Loučky do Prahy...

Tohle zavání malérem! Co je Pepanovou noční můrou?
Před prázdninami Pepanovi došlo, že jde do tuhého. Teď už si žádný další průšvih nemůže dovolit, protože by měl nedozírné následky. Jeho věřitel mu již několikrát vyhrožoval. A Pepan moc dobře ví, že s tímhle ohněm by si neměl zahrávat. Proč?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz