Ulice 1.9.2015 - 2862. díl

Je tu první školní den. Zatímco Filip si dá ráno na své vizáži záležet, Rozina si oblékne to, v čem chodila celé prázdniny a v čem se cítí dobře. Veroniku to ale dnes přeci jen trochu zarazí. Rozinu jemně upozorní, že nejde ke koním, nýbrž do školy. Ani to však nepřiměje Rozinu, aby se převlékla.

Ve škole sourozenci hned narazí na Lucii Weberovou, která se do třídy moc nepožene. Setkání Rozinu i Lucii zaskočí. Pro obě je to docela těžká zkouška vzhledem k tomu, co všechno se mezi nimi na jaře odehrálo. Filipa vzápětí potěší shledání s Emou, jež se ho okamžitě začne vyptávat na prázdniny. Rozina před vstupem do třídy zaváhá. Kdyby se v tu chvíli neobjevil Dominik, možná by si to i rozmyslela… Jaký bude první školní den v Rozinině třídě? Jak spolužáci přivítají Rozinu a Lucii? Dostane od nich Lucie druhou šanci? A co Rozině večer doporučí mamka?

Pepanův smolný den
Rudolf a Simona se probudí do nádherného rána. Rudolf si nenechá zkazit dobrou náladu ani zjištěním, že se dnes na cestě do práce bez berle neobejde. Včera si své vítězství sice užil, ovšem operovaný kloub o sobě dává ještě vědět. To Pepan dopadne podstatně hůř. Noc strávená v autě se na něm dost podepíše a obrovská kocovina mu taky moc nepřidá. Ruda mu ráno naštěstí zpříjemní pozváním na snídani. Zároveň Pepana ujistí, že od Simony dostane i klíčky od svého veterána, které mu včera preventivně zabavili. Pepan se vzápětí pokusí vyžebrat na Simoně vyprošťovací pivko. Ta ho ale rázně odkáže do náležitých mezí. Pak však udělá jednu osudovou chybu… Jakou? Proč si na Pepana došlápne policie? Jaké to bude mít následky? A jak bude Pepanův smolný den pokračovat? Co pro něj bude největší ranou?

Terezin první školní den
Tereza se po roce opět ocitne v Mikiho třídě, kterou zdědila od Miriam. Hned po přivítání jim vtipně vytýčí mantinely, které by měli ve škole dodržovat. Richard Weber okamžitě zkusí, co si k ní může dovolit. Tereza ho však s přehledem srovná do latě. Ke změně dojde i v kabinetu, kam se nastěhuje David. To přivítá zejména Kalina, jenž v něm uvidí vítanou posilu… Čím Kalina Davidovi trochu zamotá hlavu? Jak to Tereza a Otovi funguje ve škole a jak doma? Proč z nich jsou spolubydlící? A s čím se Tereza svěří Gábině, když se jí zeptá na Romana?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz