Ulice 2.9.2015 - 2863. díl

Tereza hned ráno trochu zklame Moniku, která by potřebovala, aby vzala službu v Coolně. Přestože by jí Tereza ráda vyšla vstříc, odmítne, protože za pár dní dělá opravné státnice a potřebuje se učit. Ota Tereze okamžitě poblahopřeje k nebývalému úspěchu. Je to totiž poprvé, co myslí hlavně sama na sebe.

Vzápětí Ota uslyší od Terezy ne podruhé – tentokrát na svou nabídku vášnivých chvilek. Nebyl by to prostě on, aby to průběžně nezkoušel. Ovšem v tomhle má Tereza jasno. S Oťasem zůstanou kamarády, nic víc. Ve škole Tereza probere s Davidem jeden svůj nápad ohledně příprav maturantů na závěrečnou zkoušku. David ji svým postřehem ale moc nepotěší... Co si Tereza připraví pro studenty? Jak to přijmou? Čím David zaskočí Kalinu? A jak dopadne nečekané shledání Terezy a Romana? Mají ti dva ještě šanci?

Dva měsíce se Tereza trápila kvůli rozchodu s Romanem. Teď už je z nejhoršího venku. Jenže Roman se jí najednou znovu vrátí do života. Dá mu Tereza ještě jednu šanci? Začátek léta byl pro Terezu hodně krušný. Napřed neudělala státnice, pak se rozešla s Romanem. Nechtěla čekat jako sup, až opustí svou rodinu. Nechtěla být tou, která připraví Sabinu a Olivera o tátu. Přestože byla do Romana hodně zamilovaná, udělala to, co on tehdy nedokázal.

Skončila to, aby už nemusela žít ve věčné nejistotě, jak se Roman rozhodne. Rozchod Terezu hodně bolel. Zpočátku tajně doufala, že se Roman ozve. To se však nestalo. Po pár týdnech se Tereza smířila s tím, že je opět sama. Vrhla se do učení, aby nemusela myslet na Romana a aby byla dostatečně připravená na státnice, které dělá už tento pátek. Její blízcí jí pomohli tu největší bolest překonat. Tereza se odrazila ode dna a začala znovu. Díky Otovi se dokonce už dokáže i smát. Teď se jí Roman zčistajasna, bez jakéhokoliv, varování vrátí opět do života. Nezavolá, rovnou za ní přijede, aby o ni bojoval. Podlehne mu Tereza jako kdysi? Udělá znovu tu samou chybu, anebo je už mezi nimi přeci jen něco jinak?

Luciino překvapivé přiznání
Táta se Veronice ozve až brzy ráno. Ví, že vstává na ranní, takže ji nevzbudí. Veronice se uleví, když zjistí, že táta je v pořádku. Zároveň přizná, že o něj má teď starost, když zůstal doma sám. Požádá ho proto, aby měl telefon stále při sobě, i když to nemá rád. Její telefonát probudí Rozinu, která by s mamkou ráda něco probrala. Svěří se jí, že musí stále myslet na Lucku. Je teď úplně jiná než na jaře. Drží se stranou, vypadá to, jako by nyní ona sama měla strach. Rozina připustí, že jí je Lucky líto, ale odpustit jí stále nedokáže. Veronika dceru opět povzbudí. Podle ní má vše svůj čas. Rozině však doporučí, aby si s Luckou promluvila. Pomůže jim to oběma... S čím se Lucie svěří Rozině? Čím ji překvapí? Co na jejich setkání řeknou Maléřovi? A co Veronika prozradí faráři Rybovi?

Pétanque Peškových
Eddie, Karel i Markéta už pomalu patří do Peškovic rodiny. Dnes se všichni sejdou kvůli utkání v pétanquu. Skvělou náladu na hřišti nezkazí ani porážka mužů, kteří to projedou na poslední chvíli kvůli Eddiemu. Tomu totiž zavolá přímo do hodu jeden klient. Nesoustředěný Eddie díky tomu zkazí svůj poslední pokus, čímž se postará dámám legínách o výhru. Vlastimil Pešek si to s ním vyřídí po svém. Mobil mu nekompromisně zabaví... Jakou práci Eddie sehnal? Jak se mu daří? Jak Markétě a Karlovi? Jak to spolu mají po prázdninách? A co Adrianě a Eddiemu prozradí děda s Amálkou?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz