Ulice 7.9.2015 - 2866. díl

Matěj se ráno zeptá sestry, jestli má ještě půjčený notebook. Tereza po chvilce zaváhání přizná, koho byl a že se k sobě s Romanem vrátili. Pro Matěje i Bětku to je docela šok. Než se stačí vzpamatovat, Tereza odejde do školy. Matěj ještě vyzvídá na Bětce, jestli o tom věděla. Ta připustí, že to tušila, když se Tereza celý víkend neukázala doma.

Šťastně zamilovaná Tereza se sejde s Romanem i dnes. Společně poobědvají, ale večer chce Tereza strávit doma s Bětkou a Matějem, aby mohli všechny novinky v klidu probrat. Odpolední výlet s Romanem si ale ujít nenechá. Roman ji navíc potěší slibem, že zítra přijde do Coolny na její oslavu státnic. Pro Terezu to je jen další indicie, že Roman myslí odchod od rodiny vážně... Co na to řekne Matěj? Proč se s Terezou dost drsně pohádá? Co Tereze pak přizná Bětka? Jaká ťafka Terezu čeká u Romana, kam bez předchozího varování dorazí? Proč se o něco později sesype u Gábiny?

První školní den Páti a Julie

Digi ráno připraví holkám snídani i svačinu do školy. Jejich první školní den prožívá jako každá máma, ale zároveň si bolestně uvědomí, jak se na tuhle chvíli těšil Marek. Velkou oporou jí je Monika, která s ní holky doprovodí ke škole. Před školou se jich ujme jejich učitelka, jež na Moniku moc dobrým dojmem nezapůsobí. Přesně tenhle typ učitelek nikdy neměla ráda. Pro Digi je ale daleko důležitější, jak si učitelka Landová rozumí s dětmi. A to jí jde opravdu na jedničku. Jitce se Digi později svěří, jak moc jí Marek chybí. Jen před ní si dovolí dát najevo svůj smutek. Jakmile jí zavolá Štěpán, okamžitě se začne zajímat, co je nového. Právě v těchto dnech by totiž Štěpánova partnerka Veronika měla znovu rodit... Jaké novinky má Štěpán? Proč Digi zasáhnou? Jak dopadne nečekané setkání Digi s Tonym? A čím Digi dostanou její dcery?

Jméno pro potomka Lumíra a Světlany

Dětský pokoj pro Lumírova potomka je hotov. Starostlivý Lumír se s Jardou ještě domluví, že se zítra zastaví v dílně pro pár úchytů, aby měl jistotu, že rošt postýlky opravdu nepropadne. Když Lumír okomentuje mizející kávu v dóze, kterou by podle něj už Světlana opravdu neměla pít, Jarda mu doporučí, aby Světlanu zbytečně nestresoval. Na to Lumír uslyší. Sám má z nadcházejícího porodu dost nahnáno. Proto začne na Jardovi vyzvídat, jaké to je. Ten mu poradí, aby se na pár porodů podíval na internetu. Potom ho už určitě nic nerozhází. Lumíra to zpočátku zaskočí, ale pak mu to stejně nedá... Jak tuhle teoretickou přípravu Lumír ustojí? Co na to Světlana? A jak se bude jejich děťátko jmenovat?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz