Ulice 8.9.2015 - 2867. díl

Lumír skončí v práci dřív, aby se stihl zastavit za Jardou v dílně pro úchyty na postýlku. Dokonce si nedá ani oběd, jak bude mít naspěch. Doma se jen převlékne a hned zase vyrazí. V tom shonu si dokonce zapomene mobil v nabíječce. Přitom Světlanu chvíli před tím ujistí, že ji už nespustí z očí, protože termín porodu se nezadržitelně blíží.

Světlana Lumíra ubezpečí, že je v pořádku, ovšem zanedlouho už bude všechno jinak. Světlana najednou ucítí zvláštní stahy. Vzápětí jí praskne plodová voda. Po telefonátu s lékařem si zavolá taxi a začne se v klidu vypravovat do porodnice. Ještě se pokusí sehnat i Lumíra, ale Jarda jí telefon nezvedne. Světlana to proto vezme přes pekařství, aby mámušce řekla, co se děje... Jak se o Světlanině porodu nakonec dozví Lumír? Čím ho Světlana překvapí v porodnici? Jak to všichni zvládnou?

Tohle nikdo nečeká! Přestože je Lumír nervózní kvůli Světlaninu porodu už několik dní, pořád se utěšuje tím, že je ještě čas. Jenže jeho potomek má zřejmě jiný názor. Světlana začne rodit už co nevidět...

větlana se v posledních dnech cítí výborně. Těhotenství si nyní opravdu užívá, i když je trochu unavenější. Však jí do porodu zbývají už jen dva týdny. To ale neznamená, že by se kvůli tomu nějak nervovala. Věří, že všechno bude v pořádku. Cítí to. Tak proč se zbytečně stresovat předem? Zvládly to jiné, zvládne to taky. I bez teoretické průpravy, kterou jí stále doporučuje Lumír. Světlana to nechá prostě na přírodě.

Lumír na rozdíl od ní prožívá blížící se porod víc, než je zdrávo. Aby byl na vše připraven, nakoukal pár porodů dokonce i na internetu. Ale opravdu může být člověk na vše připraven? Z Lumíra si jeho potomek znovu vystřelí ještě před svým narozením. Rozhodne se totiž, že na svět přijde před termínem a že tátovu připravenost prověří. Jak tenhle test dopadne? Budete koukat! Co myslíte, narodí se Světlaně a Lumírovi holka, nebo kluk?

Co se děje s Věrkou?

Digi udělá ráno svačinu do školy i pro Moniku, čímž ji pobaví a potěší zároveň. Na její zmínku, že si bude muset začít hledat co nejdříve nějakou práci, Mára zareaguje otázkou na její bydlení. Digi tím trochu zaskočí, protože si nebude jistá, jestli jí tím Mára náhodou nechce naznačit, aby se i s holkami co nejdříve odstěhovala. Také Moniku Márova reakce překvapí. Vzápětí ale bude žasnout ještě víc. Zavolá jí totiž Věrka, že by s ní chtěla mluvit. A protože má Monika odpoledne službu v Coolně, domluví se s ní, že tam za ní zajde. Monice hned začne vrtat hlavou, co jí Věrka asi může chtít. To netuší ani Mára, s nímž máma stále nekomunikuje. Věrka se přes den zastaví i za Jitkou v salonu, aby jí donesla kočičí kůži na její nemocné ledviny. Jitku, Simonu i Sandru záhy poleká svou slabostí... Co je s Věrkou? Proč si o ni budou všichni dělat starost? Čím vykolejí dokonce i Moniku?

Roman mezi Danielou a Terezou

Tereza se hned ráno rozjede se snídaní za Romanem, aby zjistila, na čem je. Romanovi tím udělá ohromnou radost. Jen si trochu rýpne, že mu měla zavolat předem. Tereza s nadhledem opáčí, že to by už nebylo překvapení. Hodně se jí však uleví, když ji Roman přivítá s otevřenou náručí. Okamžitě jí také prozradí, že za ním včera přišla Daniela. Po dlouhé době se spolu bavili normálně, což považuje za obrovský posun. K jeho velkému údivu se za ním Daniela zastaví i dnes po ránu. Stejně jako Tereza donese snídani a zároveň mu navrhne, že by Sabinu, jež se vrací ze soustředění, vyzvedli před školou společně. Jakmile však spatří Terezu, po smíru nebude ani památky... Které z nich dá přednost Roman? Jak tohle setkání Tereza ustojí? Co všechno prozradí tátovi? Jak dopadne její oslava státnic? Kdo na ni nakonec přijde?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz